ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η πρώτη αντίδραση του Thomas Markle στην γέννηση της εγγονής του

Όσα είπε σε Βρετανική εκπομπή για την Lilibet-Diana Windsor.

newsroom must

Ο ερχομός της μικρής Lilibet-Diana φαίνεται να γλύκανε τον κατά τα άλλα αρκετά «κακόλογο» πατέρα της Meghan Markle, Thomas αφού σε νέες του δηλώσεις μίλησε όλο χαρά για την γέννηση της μικρής.

Το τιμητικό όνομα προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και της μητέρας της Δούκισσας, Daria, δεν φαίνεται να τον ενόχλησαν ιδιαίτερα –κάτι που ίσως αναμέναμε, τόσο εμείς όσο και τα Βρετανικά tabloids, αφού σε νέες του δηλώσεις στη ‘The Sun’ ο ίδιος έστειλε τις ευχές του και την αγάπη του τόσο στην ίδια όσο και στην κόρη του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Royal Life (@royal_life_europe)

Χαρακτηριστικά είπε, «είμαι πολύ χαρούμενος που η κόρη μου και η νέα εγγονή μου είχαν έναν επιτυχημένο τοκετό. Τους στέλνω όλη την αγάπη μου και την καλύτερη τύχη».

Με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι μάλλον ο ίδιος θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τους Sussex για να γνωρίσει την μικρή όπως έπραξε και με το πρώτο τους παιδί, τον Archie, αν και ακόμη κατά τα λεγόμενά του, είναι ακόμη απογοητευμένος από τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν αφού το μόνο που ήθελε ήταν να τους δώσει την αγάπη του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση