ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η σκανδαλώδης καλεσμένη στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Γιατί ήταν μέσα στους 30 εκλεκτούς;

newsroom must

Αν και η κηδεία του μακροβιότερου συζύγου μονάρχη ήταν όσο «ήσυχη» την επιθυμούσε, δεν μπορούμε να πούμε και το ίδιο για την «σκανδαλώδη» ζωή του, με βάση τα κατά καιρούς δημοσιεύματα.

Αρχικά καλό θα ήταν να τονίσουμε το γεγονός, ότι εάν κάτι από όλα όσα ειπώθηκαν είναι αλήθεια, κανένας δεν πρόκειται να το μάθει καθώς όπως όλοι φανταζόμαστε μια τέτοια βόμβα θα προκαλούσε όχι μόνο αναταραχή στην μοναρχία αλλά και πιθανή κατάρρευσή της.

Όμως παρ’όλα αυτά τόσο ο Φίλιππος, όσο και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, ακούγεται ότι ζούσαν μια πολύ σκανδαλώδη σεξουαλική ζωή, με διαφόρων ειδών παρασπονδίες.

Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ, αποφάσισε να δείξει ανωτερότητα καλώντας την «κυρία επίσης» όπως την αποκαλούσαν κοροϊδευτικά στο Παλάτι, Penelope Knatchbull, στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Φυσικά η παρουσία της, Κόμισσας της Βιρμανίας, προκάλεσε αλλεπάλληλα σχόλια για το πώς κατάφερε να συμπεριληφθεί στην λίστα καθώς ο Φίλιππος είχε εκφραστεί για αυτήν στο παρελθόν με τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια, ήταν αυτή που ξεχώριζε σε όλες τις εκδηλώσεις με το χαρακτηριστικό της μαύρο καπέλο.

Η ίδια κατά την τελετή, καθόταν μόνη και απομονωμένη στην άκρη του ναού, και προφανώς θα αναλογιζόταν τις χιλιάδες των αναμνήσεων με τον πρίγκιπα, με τον οποίο γνωρίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 70.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X