ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Η 95χρονη βασίλισσα ακυρώνει την γιορτή των γενεθλίων της.

Μια πολύ δύσκολη χρονιά για το παλάτι και για την Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να συνεχίζεται, από το σκάνδαλο του δεύτερου γιου της Andrew, την συνέντευξη Harry-Meghan, την πανδημία μέχρι και το πρόβλημα υγείας του Πρίγκιπα Φίλιππου.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος βγήκε από το νοσοκομείο μετα και την νοσηλεία του εκεί για 28 μέρες, καθώς η συνέντευξη των Sussex’s έβγαινε στον αέρα.

Όλες αυτές οι καταστάσεις ώθησαν την (σε λίγες μέρες) 95χρονη βασίλισσα να ακυρώσει την γιορτή των γενεθλίων της.

Η Βασίλισσα αν και τα γενέθλιά της είναι τις 21 Απριλίου επιλέγει να τα γιορτάζει πάντα μέσα Ιουνίου με πια παρέλαση όπου πλήθος κόσμου ζητωκραυγάζει και πολεμικά αεροπλάνα σκίζουν τους αιθέρες.

Να σημειώσουμε ότι η περσυνή γιορτή “Trooping the Color” (2020) είχε και αυτή ακυρωθεί λόγω της έξαρσης της Covid 19.

Εναλλακτικά θα γίνει μια πιο μικρή παρέλαση έξω από το κάστρο του Windsor όπου διαμένει η Βασίλισσα εδώ και έναν χρόνο. Αυτό αποτυπώνεται και μέσα από εκπρόσωπο του παλατιού «Μετά από συζήτηση με την Κυβέρνηση και άλλους φορείς, η βασίλισσα συμφώνησε η γιορτή για τα γενέθλιά της, το Trooping the Colour, να μην λάβει χώρα φέτος με την συνήθη μορφή του στο κέντρο του Λονδίνου». Το ίδιο θα συμβεί και για τα 100στά γενέθλια του Πρίγκιπα Φίλιππου που φέτος θα εορταστούν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το πιο πιθανόν είναι ότι δεν θα δούμε τους Sussex’s να βρίσκονται στο Λονδίνο ούτε και στην φετινή γιορτή μιας και η Meghan αναμένεται να γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Ωστόσο μια μεγάλη γιορτή το 2022 αναμένεται να λάβει χώρα καθώς η Βρετανία θα εορτάσει τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ τον Ιούνιο.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ