ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

«Η Σοφία Μπεκατώρου είναι η ηγέτιδα του ελληνικού #ΜeToo»

Να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο ζήτησε ο Θοδωρής Αθερίδης

newsroom must

O Θοδωρής Αθερίδης έκανε μέσω Instagram ανοιχτή πρόταση στον κύριο Δημήτρη Παπαδημούλη να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο η Σοφία Μπεκατώρου.

Μετά από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, ξεκίνησε το ελληνικό #MeToo κίνημα. Πολλές ήταν οι γυναίκες αλλά και άντρες που βρέθηκαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης ειδικότερα στον χώρο του θεάματος και βγήκαν δημόσια λέγοντας τη δική τους αλήθεια.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη Σοφία Μπεκατώρου
«Η φυσική ηγέτιδα του metoo στην χώρα μας Σοφια Μπεκατώρου, που άνοιξε τον δρόμο με την τολμηρή της κίνηση κι επιτέλους ακόλουθησαν κι οι υπόλοιπες γυναίκες στις αποκαλύψεις -αρχικά από τον χώρο του Πολιτισμού κι ελπίζω ν’ απλωθεί σ όλους τους εργασιακούς χώρους-, θα μπορούσε να ενσωματωθεί ως Ευρωβουλευτής στις επόμενες εκλογές κατά την γνώμη μου.

Γιατί πέραν της προσωπικής βλάβης που υπέστη είναι συγκροτημένη επιστήμονας ψυχολόγος, κι ειδικά θα μπορούσε να καθοδηγήσει ως εμβληματικό πρόσωπο ολόκληρη την Ευρώπη ως προς την νομοθεσία κατά της έμφυλης βίας. Ανοιχτή πρόταση κάνω από δω προς τον κύριο Παπαδημούλη που ξέρω πως ηγείται στο ευρωκοινοβούλιο του θεματος, για να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο ένα πρόσωπο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ακτινοβολίας σαν την Σοφία Μπεκατώρου.

Ας αποφασίσουμε να κάνουμε ως κοινωνία πια τις σωστές κινήσεις! #metoo»

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X