ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Σόλια Κυπριανού στο must Αυγούστου

Η Σόλια Κυπριανού είναι το νέο ''it'' girl της πόλης και διανύει μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της αφού ξεκινά ένα νέο εγχείρημα, τη δημιουργία δικού της blog. Τη συναντήσαμε για να μας μιλήσει γι' αυτό και πολλά άλλα, όπως η μόδα, τα ταξίδια, ο έρωτας... 

Τάμτα - Super Woman
Όλα όσα έζησε η Τάμτα μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για όσους έχουν όνειρα και δουλεύουν σκληρά για να τα κατακτήσουν, αφού από ένα φτωχό κορίτσι από τη Γεωργία με ένα μωρό στην αγκαλιά, κατάφερε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες pop stars της Ελλάδας. Δυσκολίες, ανατροπές, εκπλήξεις και μια δόση «μαγείας» είναι τα χαρακτηριστικά της ζωής της, που πολλοί θα παρομοίαζαν με παραμύθι. 

ΣΕΞ ΓΚΑΛΟΠ: Γίναμε Σουηδία!
Mία πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα «φυλή» γυναικών, που δεν διστάζει να κάνει σεξ με τον πρώην της κολλητής της και διεκδικεί μέχρι τέλους έναν άντρα προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορμές της, μπαίνει στο μικροσκόπιό μας. Αλήθεια, τα πορίσματα του γκάλοπ που κάναμε είναι πολύ πιο ανατρεπτικά απ’ όσο νομίζαμε.

Celine Dion - Her Heart Goes On
Είναι μία από τις πιο εμβληματικές φωνές της τελευταίας εικοσαετίας. Αμέτρητα τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο, μία θεαματική πορεία, ένας χαρακτήρας ακομπλεξάριστος και γεμάτος χιούμορ και, πλέον, fashion icon στα 49 της. Η Celine Dion είναι παράδειγμα του πώς θα έπρεπε να είναι κάθε μεγάλος σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς.

Last, but not least
Αν φέτος δεν προλάβατε να κλείσετε τα εισιτήριά σας για κάποιο εξωτικό προορισμό, μην ανησυχείτε αφού υπάρχει ακόμη λύση για το πού να περάσετε τις ξέγνοιαστες μέρες σας. Πέντε όμορφες περιοχές της Κύπρου μας σας «περιμένουν» να τις απολαύσετε και να τις ζήσετε. Εμείς σας προτείνουμε τι να κάνετε, πού να μείνετε, τι να φορέσετε και τι προϊόντα ομορφιάς να πάρετε μαζί σας, για άνετες και ξέγνοιαστες διακοπές.

Τimeless chic
Σε μια εποχή όπου η μόδα γίνεται συνώνυμο της γυναικείας αυτοπεποίθησης και κάνει στροφή 180 μοιρών καταλήγοντας σε νέα δεδομένα, χρειαζόμαστε τα κλασικά style icons που όλες αγαπήσαμε, αντιγράψαμε και μας ενέπνευσαν.

Naked is dead?
H νέα έκδοση του θρυλικού ημερολόγιου Pirelli, για το οποίο άλλοτε έβγαζαν τα ρούχα τους οι ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη, δεν μοιάζει σε τίποτα με εκείνες που κάποτε θόλωναν τα μυαλά του αντρικού πληθυσμού.

Κρίστη Παπαδοπούλου - Ένα όνειρο με φτερά
H Κύπρια ηθοποιός δίνει… φτερά στο όνειρό της δημιουργώντας ένα από τα πιο απαραίτητα γυναικεία αξεσουάρ: ξεχωριστές και ιδιαίτερες τσάντες γι’ αυτές που θέλουν να πετάξουν.

+

SUN BURN
Πήγαμε για ψάρεμα και «πιαστήκαμε» στα δίχτυα, καθώς παίζαμε με τα χρώματα και τα σέξι μαγιό, που επιβάλλει η διάθεση της σεζόν.

+

10 κανόνες της παραλίας
Δύσκολα θα αποχωριστούμε το καλοκαίρι, κυρίως αν είμαστε τύποι της θάλασσας και του ήλιου. Όπως και να ’χει όμως, πρέπει να τηρήσουμε τους πιο κάτω κανόνες, αν θέλουμε να έχουμε τη ζέστη με το μέρος μας. Από αντηλιακά προϊόντα μέχρι after sun lotion, επιλέγουμε τι να εντάξουμε στο νεσεσέρ της παραλίας. 

Οι must visit νέοι χώροι της Κύπρου, τα πιο hot νέα πρόσωπα, όλα όσα πρέπει να ξέρεις και κάνεις τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, στο must Αυγούστου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση