ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η Sony Pictures Animation συνεργάζεται με εταιρεία στην Κύπρο

Η συνεργασία οφείλεται κυρίως στον Γιώτη Κατσαμπά, ο οποίος το 2008 βραβεύτηκε στα Man of the Year και πρόσφατα απέκτησε Όσκαρ

newsroom must

H Sony Pictures Animation, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την πετυχημένη ταινία του 2018 «Spider-Man: Into the Spider-Verse» έκλεισε συμφωνία με το ερευνητικό κέντρο RISE που έχει ως έδρα του την Κύπρο. Στόχος της συνεργασίας είναι να αναπτυχθούν από κοινού πρωτότυπες τεχνολογίες και εργαλεία, τα οποία στην συνέχεια θα χρησιμοποιήσει η Sony σε μεταγενέστερες animation ταινίες που θα δημιουργήσει.

Βάση της συμφωνίας, οι υπάλληλοι της RISE θα εργαστούν στενά με την ομάδα της Sony Pictures και θα προσπαθήσουν από κοινού να δημιουργήσουν εργαλεία που θα μειώσουν τον χρόνο παραγωγής των storyboards και να αναπτύξουν διάφορα εργαλεία και ιδέες που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό ή πρακτικό να χρησιμοποιηθούν στις παραγωγές animation. Αν και τα εργαλεία που θα παραχθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την Sony, δεν αποκλείεται στο μέλλον η εταιρεία να παραχωρήσει επιλεγμένο υλικό και σε άλλες αντίστοιχες εταιρείες.

Η συνεργασία οφείλεται κυρίως στον τεχνικό διευθυντή της Sony Pictures Animation, Γιώτη Κατσαμπά, ο οποίος κατάγεται από το νησί μας και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Κύπρο. Ο Γιώτης Κατσαμπάς, ο οποίος βραβεύτηκε το 2008 στα βραβεία Man of the Year, είναι ο πρώτος Κύπριος που έλαβε Όσκαρ, για τη δουλειά του στην πολυβραβευμένη ταινία Spider Man Into the Spider Verse και σίγουρα, η προσπάθειά του να εντάξει την Κύπρο στα διεθνή κινηματογραφικά δρώμενα είναι εντυπωσιακή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση