ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η συγκινητική ανάρτηση της Άντρης Καραντώνη για τα γενέθλια του αδερφού της

Όσα έγραψε η παρουσιάστρια στην νέα της ανάρτηση

Η αδυναμία της Άντρης Καραντώνη στην οικογένειά της και κυρίως στον αδερφό της Κώστα, είναι γνωστή. Με αφορμή τα 31α γενέθλια του Κώστα Καραντώνη, η Κύπρια παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Facebook ώστε να του ευχηθεί και διαδικτυακά.

"Χρόνια Πολλά Βig Brother. Είναι τόσα που θέλω να γράψω για εσένα. Θα αρκεστώ στο Σ΄αγαπώ. Θα είμαι πάντα δίπλα σου στήριγμα σου", έγραψε η Άντρη και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρουν μαζί.

Να θυμίσουμε πως κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στο must για το τεύχος Φεβρουαρίου, η Άντρη αναφερόμενη στον αδερφό της αποκάλυψε πως  σκοπεύει να ξεκινήσει ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, με στόχο να προσφέρει χιλιάδες χαμόγελα σε παιδιά με αυτισμό. 

Πιο συγκεκριμένα, η Άντρη δήλωσε: "Ο μεγαλύτερός μου στόχος για το 2020 είναι να ξεκινήσω ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στην σκέψη μου. Έχοντας τον αδερφό μου που είναι άτομο με αυτισμό και βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως οικογένεια, έχω ξεκινήσει διαδικασίες για την δημιουργία ενός κέντρου απασχόλησης τέτοιων ατόμων στον χώρο μου. Είναι κάτι που το θέλω πολύ και θα παλέψω για να το υλοποιήσω.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X