ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η συγκινητική φωτογραφία του Φίλιππου με τα δισέγγονα του

H φωτογραφία που δημοσίευσε η βασιλική οικογένεια

newsroom must

Μέλη της βασιλικής οικογένειας από την ημέρα θανάτου του Πρίγκιπα Φίλιππου δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες από το παρελθόν, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του Δούκα του Εδιμβούργου.

Μία συγκινητική φωτογραφία με τον πρίγκιπα Φίλιππο ανήρτησαν στον επίσημο λογαριασμό τους στα social media, The Royal Family (ο  επίσημος λογαριασμός της Βασίλισσας και των μελών της Βασιλικής οικογένειας).

Στην εικόνα απεικονίζονται ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ελισάβετ με τα επτά δισέγγονά τους. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε στο κάστρο Balmoral το 2018 από τη Δούκισσα του Cambridge, δείχνει τον πρίγκιπα Φιλίππο να έχει αγκαλιά τη μικρή Ίσλα, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ, κρατάει τον πρίγκιπα Λούις στα χέρια της.

Ο μεγάλος γιος του πρίγκιπα William,  πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte είναι οι πιο «ατίθασοι» της φωτογραφίας με πονηρό βλέμμα όπως σχολιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Από τη φωτογραφία λείπει ο Archie Harrison Mountbatten-Windsor, γιος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο οποίος όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν αγέννητος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 9 Απριλίου μόλις δυο μήνες πριν κλείσει τα 100 χρόνια ζωής. Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 17 Απριλίου και θα διαφέρει πολύ από τις κηδείες άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας. Ο λόγος δεν είναι μόνο οι περιορισμοί της πανδημίας αλλά και επειδή ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία η κηδεία του να είναι ιδιωτική, χωρίς «φασαρία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση