ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η σύζυγος του αστυνομικού που σκότωσε τον Floyd υπέβαλε αίτηση διαζυγίου

«Είναι σοκαρισμένη από τον θάνατο του Floyd»

Η σύζυγος του Derek Chauvin, αστυνομικού της Μινεάπολης που κατηγορείται για δολοφονία τρίτου βαθμού και ανθρωποκτονία για τον θάνατο του George Floyd, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Kellie Chauvin είναι απογοητευμένη και ταραγμένη από τον θάνατο του Floyd.

«Είναι σοκαρισμένη από τον θάνατο του Floyd στέλνει την συμπαράστασή της και η σκέψη της είναι με την οικογένειά τους αγαπημένους του Floyd και σε όλους όσους θρηνούν αυτήν την τραγωδία», ανέφερε το Δικηγορικό Γραφείο Sekula, σε δήλωση εξ ονόματος της Kellie Chauvin και της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με τη δήλωση, η Kellie Chauvin υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου.

«Παρόλο που η Chauvin δεν έχει παιδιά από τον τρέχοντα γάμο της, ζητά με σεβασμό τα παιδιά της, οι γονείς της και η οικογένειά της να έχουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου»

Αφού απολύθηκε από τη δουλειά του, ο Derek Chauvin, 44 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε την Παρασκευή για δολοφονία και ανθρωποκτονία τρίτου βαθμού.

Στην ποινική καταγγελία που κατατέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, οι εισαγγελείς έγραψαν ότι ο Chauvin «είχε το γόνατό του στο λαιμό του Floyd για οκτώ λεπτά και 46 δευτερόλεπτα. Δύο λεπτά και 53 δευτερόλεπτα από αυτά ο Floyd δεν ανταποκρινόταν»

Εάν καταδικαστεί ο Chauvin μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 25 ετών για την κατηγορία της δολοφονίας τρίτου βαθμού και έως και 10 χρόνια φυλάκισης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεύτερου βαθμού.

Εν τω μεταξύ οι διαδηλώσεις στην χώρα συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση