ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε στους Κινέζους

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σκι αντοχής, Παρασκευή Λαδοπούλου, ήταν αυτή που παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στην κινεζική αντιπροσωπεία για το «Πεκίνο 2022», κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής σήμερα στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Η Ολυμπιακή Φλόγα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραδόθηκε ήδη στους διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα φιλοξενηθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στο Πεκίνο. Κατά την διάρκεια της παραδοσιακής τελετής, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, παρέδωσε την Ολυμπιακή Δάδα στον αντιπρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του «Πεκίνο 2022», Γιου Ζαϊκίνγκ, ο οποίος στη συνέχεια άναψε έναν κόκκινο φανό στα χρώματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022.

«Η Ολυμπιακή Φλόγα θα ταξιδέψει στο Σινικό Τείχος και σε άλλα μέρη της Κίνας, φέροντας μαζί της, το φως της ειρήνης και της φιλίας», δήλωσε ο Κινέζος παράγοντας και πρόσθεσε: «Η Κίνα στοχεύει στη διοργάνωση ασφαλών και υπέροχων Αγώνων».

Η κινεζική αντιπροσωπεία με την Ολυμπιακή Φλόγα, θα αναχωρήσει για την αχανή χώρα, όπου αναμένεται να φθάσει αύριο στις 10:00 το πρωί τοπική ώρα (02:00 GMT).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X