ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η τηλεοπτική ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου

Για πρώτη φορά ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της ελληνικής tv αποφασίζει να πει... καριέρα τέλος. Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που έδωσε στο ok αποκαλύπτει την πρόθεσή της να σταματήσει την τηλεόραση.

Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να σταματήσεις την τηλεόραση;

«Ναι, βέβαια Μέσα στα σχέδια μου είναι να κάνω τηλεόραση μάξιμουμ άλλα πέντε χρόνια Αυτό είναι το πλάνο μου κι ελπίζω να μου βγει. Το έχω συνδέσει με το ότι τα παιδιά μου θα έχουν τελειώσει το σχολείο και θα ξεκινούν τις σπουδές τους. Ο Νικήτας είναι 15 και ο Αρης τον Ιανουάριο θα γίνει 14 χρόνων» τόνισε στο ΟΚ.

Και τι θα κάνεις μετά;

«Ταξίδια. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου έχουν λείψει τα ταξίδια! θα πηγαίνω στο εξωτερικό, θα παρακολουθώ εκθέσεις με υφάσματα για να εμπνέομαι για τα ρούχα που φτιάχνω , θα βλέπω φίλους θα ευχαριστηθώ τη ζωή μου. Η τηλεόραση με έχει καλομάθει πολύ, γιατί έχω τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Έχω δει να μου δίνουν προτεραιότητα σε εστιατόριο, να μη με βάζουν να περιμένω στην ουρά στην τράπεζα, αλλά ταυτόχρονα μου έχει στερήσει την πολυτέλεια του χρόνου να μπορώ να πάω ένα ταξίδι, που τόσο λαχταράω.»

Δηλαδή, αν τον Σεπτέμβριο του 2020 προκύψει μια δελεαστική τηλεοπτική πρόταση, θα την αρνηθείς;

«Ναι, έτσι σκέφτομαι, και μάλιστα το είπα και στον Φώτη. Δεν γίνεται να υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος και να μην τον έχεις δει.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X