ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η τραυματική εμπειρία Έλληνα τραγουδιστή λόγω bullying

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και για το bullying που δέχοταν και τον οδήγησαν στην ψυχανάλυση, μίλησε ο νεαρός τραγουδιστής - ηθοποιός Άρης Πλασκασοβίτης.

Ανοίγοντας την καρδιά του στο Εγώ ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν κλεισμένος στον εαυτό μου. Δεν μιλούσα ούτε καν στους γονείς μου» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε «Ήμουν ένα πολύ κομπλεξικό άτομο. Δεν τα είχα καθόλου καλά με τον εαυτό μου. Έκανα από μικρός ψυχανάλυση. Δεν μου ήταν κάτι άγνωστο. Από τα παιδικά μου χρόνια άρχισε. Είχα διάσπαση προσοχής, ήμουν δυσλεκτικός και τραύλιζα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Οι συμμαθητές μου στο σχολείο με κορόιδευαν. Στην ηλικία των δέκα ετών, ξεκίνησα παιδοψυχανάλυση. Μίλησα κανονικά στα δεκαοχτώ μου, όταν έφυγα από την Κέρκυρα. Μέχρι και το γυμνάσιο είχα πολλά προβλήματα»

Μάλιστα, ο ίδιος κρατούσε πάντα το στόμα του κλειστό και ούτε καν στην οικογένεια του δεν έλεγε αυτά που βίωνε: «Δεν μιλούσα ούτε καν στη μαμά μου ή στον μπαμπά μου. Έκανα ψυχανάλυση γιατί δεχόμουν πολύ άγριο bullying στο σχολείο μέχρι και την τρίτη γυμνασίου. Ήμουν από τα παιδιά που τα έριχναν στον κάδο. Περπατούσα κι έτρωγα καρπαζιές. Αυτό που μέ έσωσε ήταν η μουσική. Κλεινόμουν στο δωμάτιο μου το βράδυ και διάβαζα, τραγουδούσα ή έπαιζα πιάνο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X