ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Victoria Beckham προσέλαβε τον σύζυγό της στην εταιρεία

Αφορμή το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα.

newsroom must

Μετά από τόσα χρόνια γάμου, η Victoria ακόμη ανακαλύπτει νέα ταλέντα του David Beckham. Και αυτό βασίζεται στο νέο δημοσίευμα του περιοδικού People, το οποίο θέλει τον πρώην ποδοσφαιριστή να αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει το νέο διαφημιστικό σποτ της beauty σειράς της Victoria, με όνομα «Victoria Beckham Beauty Matte Bronzing Brick».

Η ίδια επιβεβαίωσε τις φήμες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας με το κοινό της κάποιες από τις σκηνές από τα παρασκήνια του γυρίσματος. Στο απόσπασμα ο David φαίνεται να εργάζεται πίσω από τις κάμερες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Στο βίντεο, η Victoria, λέει χαρακτηριστικά «Okay, είμαστε στο Miami και κάνουμε γύρισμα για τη σειρά Victoria Beckham Beauty. Έχουμε τον υπέροχο (κομμωτή) Ken (Paves) και τον σκηνοθέτη μου ο οποίος μια μέρα θα κάνει ταινία με μένα», ενώ μετά πέρασε και στην μεγάλη αποκάλυψη. Ότι δηλαδή ο David σκηνοθετεί το διαφημιστικό.

Οι δύο τους, όπως και σε άλλες περιπτώσεις μοιάζει να έχουν το ιδανικό dream team, και όπως είπε η Victoria σε προηγούμενη συνέντευξή της «Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, ενώ εγώ θα δουλεύω, τα παιδιά θα είναι στη Ν. Υόρκη κι εκείνος έχει κανονίσει ήδη να τα πάει σε μουσεία και να βγουν για φαγητό το Σάββατο το βράδυ. Είναι πολύ καλό σ’ αυτά, όπως κι εγώ. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις ότι υποστηρίζεις το σύντροφό σου σε το γάμο, λέγοντας "ξέρεις, άστο, το έχω". Αυτό είναι που κάνει έναν καλό σύντροφο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση