ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η ώρα της Δικαιοσύνης για τον Φιλιππίδη: Ηθοποιός τον κατηγορεί για βιασμό

Στον εισαγγελέα 9 φακέλοι

newsroom must

Μπορεί η προηγούμενη βδομάδα να ήταν "αφιερωμένη" στην εξιχνίαση των πράξεων του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αυτή η εβδομάδα θα αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς όπως αναφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ηθοποιό, καθώς ο φάκελος με τις καταγγελίες σε βάρος του έχει ήδη παραδοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην Εισαγγελία και η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλόντων και των μαρτύρων ξεκινά.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το protothema.gr που έχει ως πηγή αποκλειστικό ρεπορτάζ από το «ΘΕΜΑ», ο φάκελος περιλαμβάνει ήδη οκτώ επώνυμες καταγγελίες, ενώ μία ακόμη γυναίκα που τον έχει καταγγείλει δημοσίως με συνέντευξή της αναμένεται να κληθεί να καταθέσει.
Να σημειώσουμε ωστόσο πως από αυτές ωστόσο τις καταγγελίες εικάζεται ότι μία μπορεί να εμπλέξει σε δικαστική διαμάχη τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς οι υπόλοιπες αφορούν αδικήματα που λόγω χρόνου έχουν παραγραφεί. Αυτή που δεν έχει παραγραφεί θεωρείται αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Αναλυτικότερα, όπως αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», πέρα από τις τρεις γυναίκες που μίλησαν πρώτες για τον Φιλιππίδη, δηλαδή την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη, ακόμη τέσσερις γυναίκες κατέθεσαν έως τώρα στο ΣΕΗ, με τις καταγγελίες να διαβιβάζονται στη Δικαιοσύνη και να αφορούν σεξουαλική παρενόχληση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τουλάχιστον μία απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Mega, όσο αφορά στην υπόθεση βιασμού, η ηθοποιός καταγγέλλει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του κλειδωμένη. «‘Του είπα κοφ` το θα σε βγάλω στα κανάλια. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος!». Στην συνέχεια, η ίδια προσθέτει αναφέρει πως μετά από την αντίστασή της την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο και της είπε: «Άντε γ.. που θες και ρόλο!».



Να αναφέρουμε πως προς το παρόν εξακολουθεί να κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό και να μη μιλάει για τις καταγγελίες που συνεχώς προκύπτουν.

Με πληροφορίες από protothema.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση