ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο must Σεπτεμβρίου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου στο must Σεπτεμβρίου

newsroom must

Είναι έτοιμη να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια. Πάντα ήταν και ποτέ δεν έκανε πίσω. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Χριστιάνα Αριστοτέλους εξομολογείται σκέψεις, σχέδια και στιγμές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής, έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο μπροστά.
 

+

In her world
Την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα social media, κυρίως από τις εμφανίσεις της αλλά και τα μαγευτικά της ταξίδια. Η Σουζάνα Πασειννίδου, που τα τελευταία χρόνια ζει μεταξύ Αγγλίας, Ελλάδας και Κύπρου, μας ξεδιπλώνει τον κόσμο της, μας μιλάει για τη βιώσιμη μόδα και τους προβληματισμούς της για το περιβάλλον.

Falling in love with fall
Μπορεί το καλοκαίρι (ως εποχή) να έφυγε, η διάθεσή μας όμως πρέπει να μείνει τονωμένη. Γι’ αυτόν τον λόγο, παραθέτουμε όλα όσα θα σε κάνουν να ερωτευτείς το φθινόπωρο, με νέες εμπειρίες που πρέπει να δοκιμάσεις και να ζήσεις.

Ανοιχτές σχέσεις και συναισθηματικός ερωτισμός
Στην ανάγκη για ερωτική ανακάλυψη και στον βωμό του πόθου, οι πειραματισμοί και οι φαντασιώσεις πάντα θα έχουν προτεραιότητα.

Η κουμανταρία στη νέα εποχή
Η κουμανταρία έχει πορεία που συνεχίζεται, αναπτύσσεται και συμβαδίζει με τους σύγχρονους ρυθμούς, αλλά παραμένει το ποιοτικό νέκταρ της αρχαιότητας που ευφραίνει καρδιές.

Ο ΘΟΚ στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου
Η διαχρονική παρουσία του κρατικού θεάτρου της Κύπρου στην κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού αρχίζει από το 1980 και είναι συνυφασμένη με παραστάσεις-σταθμούς για το αρχαίο ελληνικό δράμα, σπουδαίους σκηνοθέτες, διθυραμβικές κριτικές, απόρριψη και γκρίνια.

Easy style updates
Το φθινόπωρο και ο χειμώνας πλησιάζουν και οι αλλαγές στη διακόσμηση επιβάλλονται. Εύκολοι και οικονομικοί τρόποι υπάρχουν κι εμείς σάς τους παραθέτουμε.

+

The new era
Οι σχεδιαστές κατέληξαν σε νέες, πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις, όπως ταινίες μικρού μήκους και επιδείξεις χωρίς κοινό. Έτσι, το ready to wear έγινε αναπόφευκτα πιο λειτουργικό, πιο σεβαστό σε έναν κόσμο που αλλάζει και πιο εύκολο να φορεθεί, με τάσεις που ταιριάζουν σε κάθε στυλ, φύλο και σιλουέτα.

Autumn first
Πειραματιστείτε με λίγο απ' όλα, υιοθετώντας πολλά στοιχεία από εντελώς διαφορετικά στυλ, όπως τους συνδυασμούς δυναμικών και ρομαντικών γραμμών με έντονες λεπτομέρειες.

New season, new mood
Για τη δημιουργία ενός effortless chic συνόλου που θα φέρει τη φινέτσα που αποπνέει η νέα σεζόν, χρειάζονται ιδέες από τις πιο hot τάσεις του Σεπτέμβρη. Άφθονο χρώμα, prints και λαμπερά embellishments είναι μερικά από τα στοιχεία που θα βλέπετε παντού.

+

Bright skin
Οι αφίξεις της κοσμετολογίας διαθέτουν όλα τα συστατικά που θα σας φέρουν πιο κοντά στον απόλυτο στόχο, την αντιγήρανση και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς σε κάθε ηλικία.

Full recovery
O ήλιος και η θάλασσα μπορεί να μας χαλαρώνουν αλλά ευθύνονται για την απώλεια της υγρασίας στο δέρμα και της ξηρότητας στα μαλλιά. Ποια είναι η λύση; Να εντάξετε στο νεσεσέρ σας προϊόντα που θα χαρίσουν επαναφορά και θα ομορφύνουν τις ημέρες σας.

Lash bash
Οι βλεφαρίδες είναι ένα μεγάλο «όπλο» στη γυναικεία ομορφιά και οι συζητήσεις για την καλύτερη mascara είναι από τις πιο συχνές. Ποιες, όμως, είναι αυτές που δίνουν όγκο, δεν κολλάνε, βαραίνουν, δεν σκληραίνουν, έχουν ιδανικό βουρτσάκι και δεν «μουντζουρώνουν»;

Hotstop trends
Οι σχεδιαστές, οι street style εμφανίσεις, οι influencers και οι celebrities ανέδειξαν τις νέες τάσεις μακιγιάζ που θα μας απασχολήσουν μέχρι το τέλος του 2021 χαρίζοντάς μας ατελείωτη έμπνευση.

+

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου στο must Σεπτεμβρίου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS