ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Χριστιάνα Αρτεμίου στο must Δεκεμβρίου

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου, στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί 5/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

newsroom must

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Κύπρου και δικαιολογημένα. Η Χριστιάνα Αρτεμίου εδώ και χρόνια έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει είτε μέσα από κωμικές και δραματικές τηλεοπτικές σειρές ή θεατρικές παραστάσεις. Τα έχει καταφέρει, όμως, χωρίς να θυσιάσει αυτό που είναι και αυτό έχει σημασία. Μέσα από μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μας μιλά για τα επόμενά της σχέδια, το κίνημα Me Too, τα καλλιτεχνικά δρώμενα και το λεγόμενο body shaming που πρέπει να σταματήσει.

Girls’ Night Out
Χριστούγεννα και βραδινές έξοδοι πάνε μαζί αλλά το ντύσιμο δεν θα έπρεπε να σε αγχώνει. Τέσσερεις γυναίκες της διπλανής πόρτας, η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός του Deejay 93.5, Βασιλική Παπαμιχαήλ, το μοντέλο Νάταλυ Δημοφάνους, η ραδιοφωνική παραγωγός Φανή Παπαμιχαήλ και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ιωάννα Κοτζιάπασιη φορούν κομμάτια αποκλειστικά από high street καταστήματα, και ποζάρουν σε ένα από τα πιο hot εστιατόρια της Λευκωσίας, το Think 30, αποδεικνύοντας πως με το σωστό styling δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά.

Το savoir vivre της πανδημίας
Η νέα πραγματικότητα εν καιρώ πανδημίας του COVID-19 ακύρωσε την επαφή βάζοντας απόσταση μεταξύ μας, έβαλε τέλος στη χειραψία αφήνοντας άδεια την αγκαλιά και διαμόρφωσε τους νέους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης που προσπαθούν να κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλείς. Τελικά πώς η πανδημία επηρέασε το savoir vivre;

Οι γυναίκες το κάνουν καλύτερα
Η αναμενόμενη αλλαγή είναι εδώ και αναγεννά την αγάπη προς τη σεξουαλικότητα, εκμηδενίζει τα ταμπού και φέρνει ολοένα και πιο κοντά τις γυναίκες με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση της ηδονής.

Present Perfect
Ο Δεκέμβριος είναι πλέον συνώνυμος με τα δώρα, είτε για εμάς είτε για αγαπημένους μας. Η ομάδα του must συγκέντρωσε και προτείνει επτά ιδιαίτερες επιλογές για κάθε τύπο, πρακτικά και ψυχαγωγικά, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν.

Dine with glam
Βγαίνουμε στα πιο high end εστιατόρια του νησιού και απολαμβάνουμε την πιο εκλεκτή κουζίνα μια δόση λάμψης, όπως αρμόζει στην περίοδο αυτή.

Healthy & Jolly Christmas
Φέτος τα Χριστούγεννα τολμάμε και κάνουμε τη διαφορά στο γιορτινό τραπέζι, δοκιμάζοντας πιάτα που είναι vegan, πιο ελαφριά και πιο υγιεινά, αλλά δεν υστερούν καθόλου σε φαντασία και νοστιμιά. Η αγαπημένη σεφ Αθηνά Λοϊζίδου μάς προτείνει τέσσερεις συνταγές που είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουμε.

+

A spell on you
Σαγηνευτικά, σκοτεινά, μυστηριώδη, δροσερά και ρομαντικά. Όποιο και να είναι το στυλ σας, ανάμεσα στα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την επόμενη προσθήκη στην αρωματική σας γκαρνταρόμπα. Σας παραθέτουμε τη λίστα με τα αγαπημένα μας νέα γυναικεία αρώματα, τα οποία θα σας συνοδεύσουν από τις γιορτές μέχρι τις πρώτες μέρες της άνοιξης.

Red hot
H Κύπρια μακιγιέρ Μαριέλλα Πάγκου μάς βάζει σε γιορτινή διάθεση, με το μακιγιάζ που θα μας χαρίσει εντυπωσιακές εμφανίσεις, σε όποια περίσταση και αν το υιοθετήσουμε. Λάμψη, χρώμα και glitter πάνε μαζί αυτή τη σεζόν.

Go with the glow
Εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα προϊόντα της αγοράς και έτσι τίποτα δεν θα μπορέσει να εμποδίσει τη λάμψη σας στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

+

Second hand love
H Ελίνα Λεμή δημιούργησε την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης επώνυμων ρούχων στην Κύπρο και μάς ταξιδεύει στον κόσμο της βιώσιμης μόδας επισημαίνοντας το πόσο σπουδαίο είναι να εστιάσουμε σε μία προσεγμένη φιλοσοφία όσον αφορά στο τι φοράμε.

A touch of sparkle
Η εποχή των πάρτι επέστρεψε και μαζί της ήρθε πίσω και το γκλάμουρ με αψεγάδιαστα γιορτινά σύνολα. Κομψά αλλά ζεστά ρούχα και εναλλακτικοί συνδυασμοί σε μοναδικές επιλογές για τον μήνα των γιορτών.

Effortlessly elegant edge
Οι έξοδοι του χειμώνα χρειάζονται στιλ και τα σύνολα της Labels και του Elma and Fred μάς το δίνουν απλόχερα, υψώνοντας τις εμφανίσεις μας σε άλλο επίπεδο.

Hot suit
Όταν μιλάμε για κοστούμια, το μυαλό μας πάει στη δουλειά. Αυτή τη φορά, όμως, εννοούμε αυτά που είναι φτιαγμένα μόνο για πάρτι. Δεν χρειάζονται τα πουκάμισα, μόνο ωραία εσώρουχα, μεγάλα αξεσουάρ και ψηλά παπούτσια.

+

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του χρόνου, στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφόρησε 5/12 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση