ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Χριστίνα Παυλίδου συγκινεί μιλώντας για την μητέρα της

Όσα είπε η ίδια στον Τάσο Τρύφωνος.

newsroom must

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, 'Τετ α Τετ' βρέθηκε καλεσμένο, ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Κυπριακής showbiz, ο Γιώργος Τσιάκκας και η Χριστίνα Παυλίδου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την σχέση τους με τη θρησκεία, αλλά και για τον χαμό της Άλκηστις Παυλίδου.

Αναφερόμενοι αρχικά στην σχέση τους με τη θρησκεία, περιέγραψαν, «Δεν υπήρχε σχέση με τη θρησκεία πριν γνωριστούμε. Στα 24ρα μου (Χριστίνα), γνωρίσαμε ένα γέροντα και έγινε αλλαγή. Πήγαμε να εξομολογηθούμε, και εκεί έγινε κάτι απίστευτο. Πήγαμε για προβλήματα στη σχέση μας». Ενώ συνέχισαν, «γνωριστήκαμε ερωτευτήκαμε και τελικά έμεινα στην Κύπρο. Η σχέση μας ήταν σε δύσκολη φάση, και μάλλον θα χωρίζαμε, μετά βρέθηκε ο γέροντας στο δρόμο μας, όχι τυχαία και εκεί έγινε η αλλαγή».

Για το ενδεχόμενο ο κοινωνικός τους περίγυρος να παρεξηγούσε αυτή την σχέση, είπαν «Τα πρώτα χρόνια οι φίλοι παραξενεύονταν, επειδή θέλαμε να μοιραστούμε αυτή την γνώση, μπορεί να πιέσαμε κάποιους ανθρώπους που δεν ήταν έτοιμοι να βιώσουν αυτά που νιώθαμε εμείς, βιαζόμασταν να δούμε το αποτέλεσμα που θα είχαν αν γνώριζαν όσα εμείς».

Όσον αφορά την σχέση των παιδιών τους με τη θρησκεία ξεκαθάρισαν ότι, «από μικρά είναι μέσα, αλλά είναι ελεύθεροι να φτιάξουν μονοί τους την θέση τους, περνώντας από όλες τις φάσεις, την ανακάλυψη, την επανάσταση και να αποφασίσουν μόνοι τους τι θα κάνουν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos)

Στην συνέχεια, η Χριστίνα συγκλονίζει περιγράφοντας τις τελευταίες ώρες της μητέρας της, αλλά και το πού βρισκόταν η ίδια την ημέρα του θανάτου της Άλκηστις, λέγοντας, «Σιγουρά βοήθησε το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουμε το θάνατο ως τέλος. Εάν το σκεφτόμουν έτσι δεν θα το άντεχα. Η Άλκηστις έχει συνέχεια, είναι κάπου που είναι καλά, χαρούμενη δεν πονάει, γιατί πέρασε άσχημα, και αυτό ευθύνεται στο πόσο προετοιμασμένη ήταν. Αντιμετώπισε με παλικαρίσια δύναμη την αρρώστια και το τέλος, μέχρι την τελευταία στιγμή. Είχε πέσει σε κόμμα, εγώ ήμουν στην Ελλάδα, προσπαθούσα να έρθω γιατί το ένιωσα ότι θα φύγει, έπρεπε να βρω τρόπο να έρθω. Ήταν θέμα ωρών, μέχρι την τελευταία της αναπνοή προσευχόταν, έκανε το σταυρό της, έφυγε γαλήνια, έσβησε και ηρέμησε».

Συνεχίζοντας, «Ήρθα το επόμενο πρωί και είδα έναν άνθρωπο σε απόλυτη ηρεμία, αυτό μου έδωσε δύναμη γιατί την ένιωθα και όταν ερχόμουν από την Ελλάδα, ήρθε μέσα μου μια βεβαιότητα και είπα, ‘’γιατί κλαις αφού δεν υπάρχει απόσταση είναι εδώ η ψυχή της’’.Εδώ και 7 μήνες νιώθω την παρουσία και την αγάπη. Την βλέπω αρκετές φορές όνειρα, της μιλώ νιώθω ότι με ακούει».

Με τον Γιώργο να προσθέτει, «Η αναστάσιμη χαρά ήρθε στη ζωή μας με το θάνατό της. Την πήγαμε στην εκκλησία, κοινωνήσαμε, κάναμε αγρυπνία, νιώθαμε μια χαρά που δεν περιμέναμε, συνεχιζόταν μέχρι και την άλλη μέρα».

Ενώ αναφέρθηκαν και στο αλτρουιστικό βήμα της ίδιας όταν ήταν εν ζωή λέγοντας, «Η αγάπη του κόσμου πλημμύρησε τα μέσα, εμφανίστηκαν άνθρωποι από το πουθενά που βοήθησε χωρίς να το ξέρουμε κατά τα χρόνια».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο πιο κάτω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X