ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην θέση της Βίκυς Καγιά;

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

«Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη» φαίνεται να εξελίσσεται η ιστορία με το ποια πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του αγαπημένου προγράμματος Greece’s Next Top Model, καθώς μετά την επίσημη αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, δημοσιεύματα θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει.

Το πρωί της Δευτέρας (19/04/21) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκαλύφθηκε το ενδεχόμενο της αλλαγής της σκυτάλης για την παρουσίαση του show να μεταφερθεί στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η οποία να θυμίσουμε ότι έφυγε από το πρόγραμμα για να ακολουθήσει solo καριέρα στην παρουσίαση μιας ψυχαγωγικής εκπομπής (Popup).

Ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας είπε μεταξύ άλλων «Οι βραδινές πληροφορίες που είχα, αυτό αναφέρουν. Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα γιατί ο χρόνος πιέζει». Να πούμε ότι το κανάλι ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες.

Ωστόσο κάτι τέτοιο ίσως ισχυριζόταν και ο Γιώργος Καράβας όταν μίλησε στην Σίσσυ Χριστίδου για την επερχόμενη «βόμβα» που θα προκύψει τις επόμενες μέρες σχετικά με το πρόγραμμα μετά και την φυγή της Καγιά. «Φαντάζομαι θα βγει μια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου και θα τα μάθετε όλα, όπως και όταν πρέπει. Αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι ότι στο επόμενο GNTM έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα. Πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα. Επίσημες ανακοινώσεις θα βγουν από το κανάλι όταν πρέπει. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε και άλλη βόμβα μετά τη Βίκυ Καγιά» είπε χαρακτηριστικά.

Στην αντίπερα όχθη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοιάζει να μην έχει ιδέα για όσα ακούγονται και μας το παρουσίασε μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, με μια φωτογραφία που γράφει στη λεζάντα «Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα για όσα λέγονται χωρίς να μου το πεις».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση