ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ιωάννα Κασουλίδου: Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες του γάμου της

Μέσω Instagram η κόρη του γνωστού πολιτικού Γιαννάκη Κασουλίδη είχε ενημερώσει πως αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Ζακχαίο.

Η Ιωάννα Κασουλίδου είχε αναρτήσει τότε φωτογραφία με το μονόπετρο που της είχε δώσει ο αγαπημένος της και δεν έκρυβε τη χαρά της. Ωστόσο αυτός ήταν και ο τρόπος που το ανακοινώσε στην οικογένεια της, στέλνοντας τους την φωτογραφία και αφήνοντας τους να διερωτούνται τι σημαίνει αυτό το δακτυλίδι. Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ με την Γιώτα Κουφαλίδου αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου.

‘’Στις διακοπές μας τον 15αυγουστο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μου έκανε την πρόταση γάμου. Εγώ έκλαιγα αρκετή ώρα και τελικά είπα το ‘’ΝΑΙ’’.’’

Η Ιωάννα και ο σύντροφος της είναι μαζί δυο χρόνια και αποφάσισαν να ενώσουν για πάντα τις ζωές του το φθινόπωρο του 2017. Ακόμη, όπως, ανέφερε δεν έχει κάνει προετοιμασίες και δεν εχει ιδέα τι νυφικό θα ήθελε να φορέσει. Οι φιλές της πάντως μοιάζουν κατενθουσιασμένες και της δείχνουν συνεχώς νυφικά, λουλούδια και διακόσμηση για τον γάμο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση