ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ηρακλής Τσουζίνοβ: Ο μεγάλος νικητής του GNTM 3

Δείτε το βίντεο

newsroom must

Το GNTM 3 ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου. Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ - γεγονός που αν αναλογιστούμε την πορεία του στο παιχνίδι, αλλά και την οντιστιόν του, δεν ξαφνιάζει.

Το μοντέλο θα λάβει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House Of Jewels.

Για την ιστορία να πούμε πως ο τελικός χθες περιλάμβανε τρεις δοκιμασίες. Στην πρώτη τα μοντέλα έπρεπε να περπατήσουν σε τρεις διαδοχικές πασαρέλες φορώντας τρία διαφορετικά outfits από Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Στο τέλος της δοκιμασίας, οι κριτές αποφάσισαν πως ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει και αυτός, ήταν ο Αιμιλιάνο.

Στην συνέχεια, είδαμε τους τρεις φιναλίστ να συμμετέχουν σε μία διπλή φωτογράφιση με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό. Στην δοκιμασία τους είδαμε να ποζάρουν μαζί μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, αλλά και με μοντέλα που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ στη ζωή τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr)

Έπειτα, ακολούθησε μια ακόμη φωτογάφηση και σε αυτήν, τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν σαν να βρίσκονται σε κοκτέιλ πάρτι μαζί με τους παρτενέρ τους.

Στο τέλος του επεισοδίου, είδαμε τον Ηρακλή να γίνεται το πρώτο Top Model της Ελλάδας. Nα αναφέρουμε πως ο Ηρακλής, σύμφωνα με δημοσίευμα του star.gr, κατάγεται από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομά του ήταν Ιμπραχίμ, αλλά επέλεξε να το αλλάξει λόγω του bullying που δεχόταν. Έτσι επέλεξε το όνομα Ηρακλής, γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X