ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ίσως το πιο δυνατό brand στον πλανήτη η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η «εταιρία» κοστολογείται σαν επιχείρηση στα 100 δισεκατομμύρια, ενώ η Μονάρχης στα 50 δισεκατομμύρια.

newsroom must

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να περνάει την πιο στενάχωρη περίοδο της ζωής της, λόγω και του θανάτου του συζύγου της –πρίγκιπα Φίλιππου, όμως η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στην κορυφή της δημοτικότητας, πάνω από την Oprah Winfrey αλλά και την Beyoncé.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βασίλισσα μεμονωμένα έχει 3 φορές περισσότερη απήχηση παγκοσμίως από την Oprah, αλλά και ως brand ξεπερνά τους Bill Gates, Beyonce, Kim Kardashian, ακόμα και τους Obama.

Παρά τα όσα σκάνδαλα είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο με τον Jeffery Epstein και τον πρίγκιπα Andrew, όσο και με την συνέντευξη των Sussex, η ίδια κατάφερε να κρατήσει τον Οίκο των Windsor στην 5η θέση με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες, ακόμα και απέναντι στις Coca-Cola, Nike, Ferrari και Microsoft.

Ακόμη σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «Elizabeth at 95: The Invincible Queen» η «εταιρία» κοστολογείται σαν επιχείρηση στα 100 δισεκατομμύρια, ενώ η Μονάρχης στα 50 δισεκατομμύρια.

Έτσι και αλλιώς, η προσωπική περιουσία της Βασίλισσας, υπολογίζεται στα 560 εκατομμύρια, αφού έχει στην κατοχή της σημαντικές ιδιοκτησίες , αμύθητες συλλογές κοσμημάτων και έργων τέχνης. Τέλος, θεωρείτε δεδομένο ότι χάρη στη μοναρχία και την ίδια τη Βασίλισσα, η ετήσια συνεισφορά τους στην οικονομία της Βρετανίας αγγίζει τα 2,37 δισεκατομμύρια μόνο από τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα για να τους δουν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση