ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

It’s all about style

Η make up artist των MAC, Βαρβάρα Νικολακάκη, φοράει τα αγαπημένα της looks και αποδεικνύει ότι το στυλ δεν έχει να κάνει με brands.

Στυλ
«Θα το χαρακτήριζα θεατρικό, αφού κάθε φορά μου αρέσει να μπαίνω σε ρόλους»,
αναφέρει η Βαρβάρα. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με μια μικρή έφοδο στη ντουλάπα της, όπου γίνεται ένα mix&match με διάφορα στυλ, από androgynous looks μέχρι τα πιο feminine σύνολα. Άλλωστε, τα αγαπημένα της fashion icons συνδυάζουν όλα όσα αντιπροσωπεύει η ίδια. «Λατρεύω το στυλ της Daphne Guinness για το δυναμικό και ανατρεπτικό της look. Μου αρέσει πολύ και η Agyness Deyn για το tomboy στυλ της αλλά και η Olivia Palermo, που είναι περισσότερο ladylike». Όσο για το μακιγιάζ που είναι και η ειδικότητά της, «παλιότερα έκανα πιο έντονο μακιγιάζ. Τα τελευταία χρόνια μου αρέσει περισσότερο το φυσικό look με έντονα χείλη. Λατρεύω το κόκκινο κραγιόν και το φοράω σχεδόν καθημερινά. Το Ruby Wood της MAC είναι το αγαπημένο μου».

 

Closet secrets
Αυτό που ανακαλύπτει κανείς μόλις ανοίξει την ντουλάπα της είναι τα απίστευτα κοσμήματα με νεκροκεφαλές, που είναι και το φετίχ της, τα statement κολιέ από τα Erickson Beamon, τα chunky δαχτυλίδια και τα βραχιόλια που ολοκληρώνουν τα looks της. «Τα αξεσουάρ είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο look μου. Μου αρέσουν τα έντονα κολιέ και κυρίως αυτά με νεκροκεφαλές. Τα λατρεύω». Η ίδια θεωρεί καλύτερη αγορά ένα BCBG παλτό ανοικτό στην πλάτη, που αγόρασε από τη Νέα Υόρκη, ενώ το πιο special κομμάτι στην γκαρνταρόμπα της είναι ένα electric blue φόρεμα, που ανήκε στη μητέρα της. Ανακαλύψαμε τα πάντα rock και κλασικά σύνολα, bohemian looks και αυστηρά σύνολα, που με το προσωπικό της fashion sense κατορθώνει να ανακατεύει δημιουργικά. «Αυτό που σίγουρα δεν θα φορούσα ποτέ είναι κατώμεσες mini φούστες με cropped tops».

 

Shopping
«Δεν έχω μετανιώσει για κάποια αγορά μου. Για να αγοράσω κάτι σημαίνει ότι στο μυαλό μου είναι ήδη φορεμένο και συνδυασμένο. Μπορεί να το φορέσω μόνο μια φορά, αλλά το αγόρασα για κάποιο συγκεκριμένο λόγο».
Αν και η ίδια προτιμά τη high street, αφού όπως μας είπε βρίσκει υπέροχα κομμάτια από το TopShop και το Zara, από τους αγαπημένους της designers είναι οι Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Olivier Rousteing, Christophe Decarnin και Mary Katrantzou, ενώ γι’ αυτή τη σεζόν όπως μας αποκάλυψε, εμπνεύστηκε από το catwalk του οίκου Prada για τα δικά της καλοκαιρινά looks. «Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι τίμησα το 50s look που είδα στο catwalk με ψηλόμεσες πλισέ φούστες και κοντά tops που ανακάλυψα στη high street». Από τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-’13, ομολογεί ότι θα επενδύσει σε κάτι που έχει βάλει στόχο. «Λάτρεψα τα studded slippers του Christian Louboutin και νομίζω ότι αυτή θα είναι η επώνυμη αγορά της σεζόν».


Lifestyle
Going out
Μετά τη γέννηση του γιου μου προτιμώ να μένω σπίτι και να περνάω χρόνο μαζί του. Αν θα βγω, μου αρέσει να πηγαίνω με τον άντρα μου κάπου ήσυχα να απολαμβάνουμε καλό φαγητό και κρασί. 
Shopping Μου αρέσει πολύ η high street στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Oxford Street. Ψωνίζω και μικρά πράγματα κυρίως κοσμήματα από διάφορα markets του Λονδίνου.
Fashion blogs Anna dello Russo, Bryan Boy, Miss Bloom και joannalovesfashion.
Αγαπημένες συνήθειες στην πόλη Βόλτα στο κέντρο της πόλης, στα μαγαζιά που άνοιξαν πρόσφατα. 
Αγαπημένα περιοδικά Η Vogue
Αυτή την περίοδο διαβάζεις Τα καλοκαίρια διαβάζω περισσότερο στην παραλία. Λατρεύω την Agatha Christie.
Συλλογή Aγελάδες από το Cow Parade. 
Διακόσμηση Μου αρέσει πάρα πολύ το άσπρο και μαύρο. Το στυλ μου στη διακόσμηση θα το χαρακτήριζα minimal με στοιχεία pop art.

 


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση