ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

It's official: Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι, έπειτα από σχεδόν 7 χρόνια γάμου

newsroom must

Έπειτα από περίπου 9 χρόνια γνωριμίας, 7 χρόνια γάμου και 4 παιδιά, η Kim Kardashian και ο Kanye West πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους και όπως όλα δείχνουν, η απόφασή τους είναι πλέον επίσημη και αμετάκλιτη. Όπως, μάλιστα, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του People, η τηλεπερσόνα έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες. Τα έγγραφα του διαζυγίου κατατέθηκαν σύμφωνα με το Variety -που επικαλείται μια δικαστική πηγή- την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. 

Παρά το ότι το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα θέλουν το πρώην ζευγάρι να βρίσκεται σε κόντρα και οι σχέσεις τους να είναι τεταμένες, οι δύο τους φέρεται να χώρισαν σε άκρως φιλικό περιβάλλον και οι δύο τους είναι υπέρ της κοινής επιμέλειας των παιδιών τους. Πηγή στο People αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει και πως πλησιάζουν σε διακανονισμό. 

Να θυμίσουμε πως η είδηση για την αίτηση διαζυγίου έρχεται έπειτα από μία ταραχώδη περίοδο για το ζευγάρι, ενώ τα προβλήματά τους έγιναν γνωστά με την απόφασή του τραγουδιστή να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. 

Οι χωριστές ζωές
Το 2020 ο γάμος του ζευγαριού δοκιμάστηκε περισσότερο από ποτέ αφού οι δύο τους ζούσαν ξεχωριστές ζωές, η Κim Kardashian στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια με τα παιδιά της και ο Kanye West στο Ουαϊόμινγκ. 

Η υποψηφιότητα του Kanye West για την προεδρία των ΗΠΑ ήταν κάτι που δημιούργησε ένα κενό στη σχέση του ζευγαριού ενώ σε εκδήλωση για την προεδρική του καμπάνια, ο ράπερ αποκάλυψε ότι είχε συζητήσει με την Κιμ να κάνει έκτρωση στο πρώτο τους παιδί.

Εκτός αυτού, ο West έκανε επίθεση στην οικογένεια της συζύγου του με αρκετά tweets και είχε αποκαλέσει τη μητέρα της Κim, την Κris Jenner, «Kris Jung Un» (εμπνευσμένος από το όνομα του Βορειοκορεάτη δικτάτορα).

Το προγαμιαίο συμβόλαιο 
Σε ένα τέτοιο γάμο, εννοείται θα υπήρχε προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει την διάθεση να χρησιμοποιήσει ενώ πληροφορίες του TMZ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει στον διαχωρισμό της κοινής περιουσίας.

Το διαζύγιο της Kim Kardashian με τον ράπερ πρόκειται να είναι το τρίτο της διάσημης περσόνας.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS