ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

It's official: Οι Sussexes θα συνεργαστούν με το Netflix

Τι ετοιμάζει το πρώην βασιλικό ζευγάρι;

Όπως ίσως θυμάστε, λίγο μετά από την επιβεβαίωση της αποχώρησης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από την βασιλική οικογένεια και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2020, ο chief content officer του Netflix, Ted Sarandos, ανακοίνωσε και επίσημα την επιθυμία του για συνεργασία με τους δύο ex royals. 8 περίπου μήνες μετά, η επιθυμία του γίνεται πράξη!

Σύμφωνα με αρκετά ξένα ΜΜΕ οι Sussexes υπέγραψαν συμφωνία με το Netflix, για την παραγωγή περιεχομένου. Όπως μάλιστα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το  ζευγάρι έχει ιδρύσει εταιρεία παραγωγής, της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά της, που ωστόσο έχει υπογράψει πολυετή συμφωνία με την πλατφόρμα streaming.

Η εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα στο ζευγάρι να δημιουργήσει περιεχόμενο ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές και παιδικά προγράμματα. Βάση δημοσιεύματος των New York Times, η Meghan και ο Harry δήλωσαν πως θα επικεντρωθούν στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα. "Ως νέοι γονείς, η δημιουργία εμπνευσμένου οικογενειακού προγραμματισμού είναι επίσης σημαντική για εμάς", τόνισαν οι ίδιοι αναφερόμενοι στο νέο τους εγχείρημα.
 
Πρόσθεσαν ότι η «άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση».
 
Ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix Ted Sarandos δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι».


Photo by freestocks on Unsplash

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση