ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Jet2: Άνοδος κατά 200% στις κρατήσεις για την Κύπρο

Οι πρόσθετες κρατήσεις από Βρετανία αφορούν την περίοδο Οκτωβρίου και το αεροδρόμιο Πάφου.

newsroom must

Αύξηση των επιβατικών θέσεων και των πτήσεων σε Κύπρο, Ελλάδα, Κανάρια Νησιά, Ηπειρωτική Ισπανία, Πορτογαλία και Τουρκία ανακοίνωσε η βρετανική Jet2, ανταποκρινόμενη την συνεχιζόμενη αύξηση της ζήτησης για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2021. Η αύξηση της χωρητικότητας σημαίνει ότι περισσότερες από 50.000 επιπλέον θέσεις έχουν πωληθεί, σε άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση για διακοπές σε χώρες και προορισμούς που έχουν δηλώσει ότι θα καλωσορίσουν παραθεριστές από το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Boris Johnson για χάρτη εξόδου από τους περιορισμούς, η αύξηση των κρατήσεων τόσο για την Jet2 Holidays, όσο και για την Jet2.com, σημείωσε αύξηση 1000% στις κρατήσεις.

Συγκεκριμένα για την Κύπρο, οι κρατήσεις αυξήθηκαν την τελευταία εβδομάδα κατά 200% μετά την ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού, για το άνοιγμα για τους εμβολιασμένους Βρετανούς παραθεριστές, την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο. Οι πρόσθετες πτήσεις αφορούν το αεροδρόμιο Πάφου.

Καταγράφηκε επίσης αύξηση των κρατήσεων προς την Ελλάδα μετά από ανάλογες δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Τουρισμού, καθώς και σε Τουρκία, Ισπανία και Πορτογαλία μετά από τοποθετήσεις για άνοιγμα στους επισκέπτες του εξωτερικού, αυτό το καλοκαίρι.

Χιλιάδες επιπλέον θέσεις προσφέρονται για τους ελληνικούς προορισμούς Κέρκυρα, Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο), Σκιάθο, Κω, Ρόδο και Χαλκιδική από τον Ιούλιο ως τις αρχές Νοεμβρίου.

Στην περίπτωση της Κύπρου, οι πρόσθετες υπηρεσίες αφορούν την Πάφο τον προσεχή Οκτώβριο.

Πώς κατανέμονται οι πρόσθετες πτήσεις

- Belfast International- Νταλαμάν και Τενερίφη
- East Midlands- Πάφος, Κέρκυρα, Γκραν Κανάρια, Λανθαρότε
- Leed Bradford: Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά), Νταλαμάν, Σκιάθος, Κως, Γκραν Κανάρια, Ρόδο
- Manchester- Τενερίφη, Λανθαρότε, Μάλαγα, Φάρο, Αντάλια, Νταλαμάν, Κέρκυρα και Ρόδο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση