ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το tweet του Biden για την υγεία του Trump

Η είδηση πως ο Αμερικανός πρόεδρος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κάνει τον γύρο του κόσμου

Με ένα σύντομο μήνυμα στα social media, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ ευχήθηκε στον αντίπαλο του Donald Trump που νόσησε από κορωνοϊό, ταχεία ανάρρωση.  Στο μήνυμα του, ο Biden έγραψε: «Η Jill κι εγώ ευχόμαστε στον πρόεδρο Trump και την Πρώτη Κυρία Melania Trump ταχεία ανάρρωση. Θα εξακολουθήσουμε να προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου της οικογένειας του». 

Ο Trump νόσησε με covid-19 

Η είδηση πως ο Αμερικανός πρόεδρος Trump προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς πέραν του ζητήματος της υγείας του ενοίκου του Λευκού Οίκου, οι ΗΠΑ απέχουν ένα μήνα από τις προεδρικές εκλογές και γεννώνται ερωτήματα για το πώς αυτές θα επηρεαστούν. 

Ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, Sean Conley διαβεβαίωσε ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος «είναι καλά» και θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης, ενώ σημείωσε πως θα «συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του» κανονικά, εξ αποστάσεως. Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, η προεκλογική καμπάνια του προέδρου δέχεται «ισχυρό πλήγμα» και αποτελεί μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που συνεπάγεται ανατροπές. Ήδη το προγραμματισμένο ταξίδι του Trump στη Φλόριντα αποφασίστηκε να ακυρωθεί, με τη συγκεκριμένη πολιτεία να κρίνεται πολύ σημαντική ενόψει των εκλογών.  

Διαβάστε αναλυτικά τα σχετικά άρθρα στην kathimerini.com.cy 

 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X