ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

John Kennedy Junior: Συπληρώθηκαν 21 χρόνια από τον θάνατό του

Η κατάρα των Kennedy

Σίγουρα θα έχετε ξανά ακούσει για την κατάρα της οικογένειας Kennedy. Μια οικογένεια όπου τα σκάνδαλα, οι τραγωδίες και οι θάνατοι συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Χθες 16 Ιουλίου συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από τον θάνατο του John Kennedy Junior γιού του προέδρου JFK ο οποίος δολοφονήθηκε.
Ο John Kennedy έχασε την ζωή του τραγικά μαζί με την σύζυγό του Carolyn Bessette σε αεροπορικό δυστύχημα.

Για τους Αμερικανούς ο John Kennedy θεωρείτο ο «πρίγκιπάς» των ΗΠΑ πριν να προλάβει να συνεχίσει το έργο του πατέρα του όπως όλοι περίμεναν.

Μόλις 2 εβδομάδες μετά την εκλογή του πατέρα τους την προεδρία στις 25 Νοεμβρίου 1960 γεννιέται ο «διάδοχος»
Του δόθηκε το παρατσούκλι «John-John» από ένα δημοσιογράφο ο οποίος άκουσε λανθασμένα τον JFK να τον φωνάζει έτσι.
Είχε άλλη μια αδελφή την Caroline και τον Patrick o οποίος πέθανε μόλις δύο ημέρες μετά την γέννησή του.

Στον Λευκό Οίκο έμεινε μόνο για τρία χρόνια αφού αργότερα στις 22 Νοεμβρίου το 1963, 3 μέρες πριν τα 3α του γενέθλια ο πατέρας του δολοφονήθηκε.

Μετακόμισαν στο Τζορτζτάουν μέχρι που το 1968 δολοφονείται ο Γερουσιαστής Robert Kennedy και η Jackie αποφασίζει να αφήσει την χώρα λέγοντας ότι «Αν σκοτώνουν τους Kennedy, τότε τα παιδιά μου είναι στόχος. Θέλω να φύγω από αυτή τη χώρα».
Εκέινη την χρονιά παντρεύεται τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση και έρχεται στην Ελλάδα στον Σκορπιό με τα παιδιά της μέχρι το 1975 που πεθαίνει ο Ωνάσης.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Brown Νομική εργάστηκε για λίγο ως δικηγόρος όμως αργότερα το 1995 εξέδωσε το περιοδικό «George» στο οποίο δημοσιεύονταν πολιτικά, κοινωνικά, μόδας και lifestyle θέματα. Όταν το 1997 αποχώρησε ο συνέταιρός του το περιοδικό έχασε την δημοτικότητά του.

Αν και είχε πολλές σχέσεις με γνωστές γυναίκες όπως η Cindy Crawford και η Sarah Jessica Parker την καρδιά του έκλεψε η Carolyn Bessette με την οποία παντρεύτηκαν το 1996.

Ήταν το ζευγάρι για το οποίο μιλούσαν όλοι μέχρι την τραγική μέρα του 1999 όπου το ζευγάρι έχασε την ζωή του όταν το αεροπλάνο που πιλόταρε ο John χάθηκε στα νερά του Ατλαντικού Ωκεανού λόγω της χαμηλης ορατότητας που υπήρχε.

Τα σώματά τους βρέθηκαν 5 ημέρες μετά στον βυθό. Η επίσημη κηδεία τελεστικέ στις 23 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση