ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Καγιά-Κριθαριώτης: Χωρίζουν μετά από 2.5 χρόνια γάμου

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η Βίκυ Καγιά χωρίζει από τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη. Μπορεί το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για σύννεφα πάνω από τη σχέση τους, παρόλα αυτά οι περισσότεροι θεωρούσαν πως κρίση είναι θα περάσει.

Κι όμως από ό,τι φαίνεται η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν και να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από 2.5 χρόνια έγγαμου βίου χωρίζει και σύμφωνα με άτομα από το στενό φιλικό του περιβάλλον αυτό που το οδήγησε μέχρι εδώ ήταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Καθόλου τυχαίο το γεγονός που στις περισσότερες συνεντεύξεις της η Βίκυ Καγιά έκανε λόγο για κρίση στο γάμο τους.

Πρόσφατα, μάλιστα, την είχαν ρωτήσει γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί με τον σύζυγό της, εκείνη απάντησε δια της διπλωματικής οδούς, λέγοντας τα εξής: «Δεν είναι ακόμα στα σχέδιά μας, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή. Έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο ότι δεν είναι η στιγμή ακόμα. Νέοι άνθρωποι είμαστε. Θα γίνουν όλα στον χρόνο τους. Όλη η ζωή είναι μπροστά μας. Εμείς δεν είμαστε παραδοσιακοί, είμαστε αλλιώς».

Πάντως κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί το τελευταίο 24ωρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση