ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Και όμως, ο Trump υποβάλεται σε τεστ κορωνοϊού καθημερινά

«Δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο πατριώτης από εμένα, τον αγαπημένο σας πρόεδρο»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, κάνει διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού μερικές φορές την ημέρα, δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια ενημέρωσης η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Kayleigh McEnany
.

«Ο πρόεδρος είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στην Αμερική. Ο ίδιος κάνει τέστ πιο συχνά από τον οποιονδήποτε, μερικές φορές την ημέρα», δήλωσε η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ όταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει πόσα ακριβώς τεστ κάνει την ημέρα, η McEnanyείπε : «Του κάνουν τεστ συχνά, δεν θα απαριθμίσω πόσα συγκεκριμένα κάνει την ημέρα, αλλά μερικές φορές αυτό συμβαίνει περισσότερο από μια φορά».

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter o Donald Trump αποκάλεσε τον εαυτό του πατριώτη αφού φοράει μάσκα προστατεύοντας τους γύρω του.

Συγκεκριμένα έγραψε :«Είμαστε ενωμένοι στην προσπάθειά μας να καταπολεμήσουμε τον αόρατο κινεζικό ιό, ενώ πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πατριωτικό να φορά κανείς μάσκα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να ληφθούν οι απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο πατριώτης από εμένα, τον αγαπημένο σας πρόεδρο», έγραψε την προηγούμενη ημέρα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Υπενθυμίζουμε ότι για αρκετό καιρό μετά το ξέσπασμα της πανδημίας στις ΗΠΑ ο πρόεδρος κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα μέχρι και πρόσφατα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση