ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Καιρός: Σταδιακή άνοδος από τη Δευτέρα

Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία στο εσωτερικό

Θερµή αέρια µάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, αλλά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, στο εσωτερικό και στα ορεινά, όπου θα κυµαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Στα παράλια αναµένεται µικρή άνοδος της θερµοκρασίας, για να κυµαίνεται πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση