ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα με μεμονωμένες βροχές

Στα ορεινά αναμένεται παροδική χιονόπτωση

Ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα και σχετικά ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζουν σήμερα την περιοχή.

Σήμερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές καθώς και παροδική χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης και τοπικά μέχρι πολύ κυματώδης σταδιακά όμως θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή καθώς και παροδική χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον δύο βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή παροδικές νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό χιόνι στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο και την Κυριακή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή για να κυμανθεί αισθητά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 6 εκατοστά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X