ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και το ελληνικό ντουέτο

Η COVID-19 έβαλε τέλος στα όνειρα των κοριτσιών στης καλλιτεχνικής κολύμβησης. Όπως έγραψε το kathimerini.gr, ανάμεσα στα νέα θετικά κρούσματα ήταν και η Ευαγγελία Πλατανιώτη και οι διοργανωτές δεν δέχτηκαν να αντικατασταθεί από κάποια αναπληρωματική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες τα μέλη της ελληνικής ομάδας που είναι αρνητικά θα επιστρέψουν στην Ελλάδα ενώ οι υπόλοιπες αθλήτριες θα μείνουν σε ξενοδοχείο καραντίνας, το οποίο βρίσκεται εκτός Ολυμπιακού Χωριού. Η ελληνική αποστολή κατέβαλε προσπάθειες για να αγωνιστεί στο ντουέτο η Παπάζογλου με κάποια από τις αθλήτριες που ήταν αρνητικές αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό. Το ντουέτο ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους είναι ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου αλλά η προσπάθεια δεν θα ολοκληρωθεί.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας».

Πηγή: Kathimerini.gr

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση