ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καλλιτέχνης ο οποίος έχει καταγγελθεί, έχει εμπλακεί και σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων

Η νέα αποκάλυψη για γνωστό καλλιτέχνη που εμπλέκεται σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης

newsroom must

Αν και πολλές από τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ήταν εν μέρη κοινό μυστικό και δεν εξέπληξαν πολλές, αρκετές "ιστορίες" αφήνουν αναύδους τους πάντες και ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Όπως αναφέρει το Mega, το οποίο επικαλείται πηγές, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, είχε βρεθεί πριν από 9 χρόνια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για αυτές τις υποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, βάση των πληροφοριών του Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες. Η εν λόγω έρευνα, αν και ήταν ιδιαίτερα σοβαρή αφού φέρεται να αποκάλυπτε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, τελικά σταμάτησε καθώς έχασαν τα ίχνη των εμπλεκομένων.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X