ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Καλοκαίρι στην Κύπρο: Ποιούς προορισμούς προτιμούν οι τουρίστες;

Η Κύπρος, είναι ένας από τους ομορφότερους καλοκαιρινούς προορισμούς για πολλούς λόγους.

Οι εντυπωσιακές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, οι ομορφιές και ο καυτός ήλιος αποτελούν πόλο έλξης για μεγάλο ποσοστό εισερχόμενων τουριστών.

Ποιοι όμως κυπριακοί προορισμοί είναι number one στην καρδιά τους φέτος το καλοκαίρι και ποιες πόλεις προτιμούν για τις διακοπές τους;

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σύμφωνα με τις επιλογές των ξένων τουριστών.

And the winner is.... Πάφος και Αγία Νάπα θέλουν οι τουρίστες για το φετινό καλοκαίρι

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται με διαφορά για την Αγία Νάπα, οι παραλίες της οποίας φαίνεται να έχουν μαγέψει κυρίως Άγγλους, Ελβετούς, Ισραηλινούς και φυσικά Έλληνες τουρίστες ενώ αυξημένο φαίνεται και το ενδιαφέρον από Αραβικές χώρες.

Δεύτερη πόλη στις προτιμήσεις των τουριστών φαίνεται να είναι η Πάφος όπου Έλληνες, Ισραηλινοί και Πολωνοί κλείνουν εκεί για να περάσουν τις διακοπές τους.

Τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός είναι ο Πρωταράς τον οποίο προτιμούν κυρίως οι Έλληνες, όπως άλλωστε και για τον τέταρτο σε προτίμηση προορισμό, τη Λεμεσό.

Όσο για τα επίπεδα τιμών;

Η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς έχουν μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 140 ευρώ. Ακολουθεί η Λεμεσός με μέση τιμή στα 113 ευρώ, ενώ η Πάφος προσφέρει διανυκτέρευση στα 100 ευρώ. Τέλος, η Λευκωσία αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή, στα 80 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση