ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Καλοκαίρι στην πόλη: Σε ποιες πισίνες η είσοδος κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ;

Δέσποινα Άσπρου

Κι όταν πια ο υδράργυρος χτυπάει 40αρια και η ζέστη γίνεται ανυπόφορη, αυτοί που μένουν σε παραθαλάσσιες πόλεις και περιοχές, αλλά και όσοι έχουν ευέλικτο ωράριο, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να βάλουν το μαγιό τους, να πάρουν μια πετσέτα και ένα αντηλιακό και να κατευθυνθούν στην πλησιέστερη παραλία! Έτσι δεν είναι;

Τι γίνεται όμως για τους άλλους, που δεν είναι και τόσο «τυχεροί» και εξαιτίας δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων, είναι αναγκασμένοι να περάσουν το καλοκαίρι τους στην κυπριακή πρωτεύουσα;

Επειδή λοιπόν καλοκαίρι χωρίς βουτιές δεν υφίσταται, για όλους εσάς, αλλά και όλους εμάς που θα δουλεύουμε, κάναμε μια μικρή έρευνα και μαζέψαμε πισίνες και κολυμβητήρια στη Λευκωσία που μπορούν άνετα να «δροσίσουν» τις καυτές μέρες που έρχονται… χωρίς όμως να αδειάσουν το πορτοφόλι μας!

Δείτε στην συνέχεια μερικές από τις πισίνες της Λευκωσίας, στις οποίες η είσοδος είναι λιγότερο από δέκα ευρώ.

Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Το Δημοτικό Κολυμβητήριο αποτελεί μια μικρή όαση δροσιάς ακριβώς στο κέντρο της πρωτεύουσας.  Στο χώρο υπάρχει εκτός από τη μεγάλη πισίνα και άλλες τρεις παιδικές, καντίνα, κρεβατάκια, ντους και έμπειροι ναυαγοσώστες για ασφάλεια. Η είσοδος είναι 6 ευρώ για ενήλικες και 5 ευρώ για άτομα κάτω των 18, ενώ για παιδιά κάτω των 5, η είσοδος είναι δωρεάν. 

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγλατζιάς: Με μια πισίνα μήκους 25μ., μια μικρή παιδική πισίνα, αποδυτήρια, καντίνα με διάφορα εδέσματα-σνακ και είσοδο 6 ευρώ για ενήλικες και 3.5 ευρώ για παιδιά από 5 μέχρι και 15 ετών, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγλατζιάς αποτελεί  η ιδανική λύση για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες στην πόλη!

Eleon Leisure Park: Στην «καρδιά» της Λευκωσίας θα βρείτε την πισίνα Ελαιών. Στο χώρο της πισίνας υπάρχει ένα καφεστιατόριο με διεθνή κουζίνα, από οπού μπορείτε να προμηθευτείτε το φαγητό και το ποτό σας. Η είσοδος στην πισίνα στοιχίζει 7 ευρώ για τους ενήλικες τις καθημερινές και 8 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Για τα παιδιά από 3 μέχρι 11 ετών, η τιμή είναι στα 4 ευρώ για όλες τις ημέρες. 

Pool bar 46: «Ένας μικρός παράδεισος στην Λακατάμεια» αναγράφεται ως λεζάντα σε ένα από τα διαφημιστικά βίντεο του χώρου, και εμείς θα πούμε ότι όντως αυτό ισχύει. Για τους κατοίκους της πρωτεύουσας που αναζητούν ανάσες δροσιάς, ο χώρος αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Εδώ θα βρείτε συνολικά τρεις πισίνες. Μια αθλητικών προδιαγραφών, μια κανονική και μια παιδική. Must do στον χώρο είναι και τα διάφορα event που διοργανώνουν.  Η είσοδος είναι €8 για τους ενήλικες, €6 για παιδιά, φοιτητές και στρατιώτες. Παιδιά κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση