ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Kamala Harris: «Μπορεί να είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτό το γραφείο, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία»

Η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μιλάει για τον αγώνα του να είσαι ''πρώτη'' και το όραμά της ως πολιτικός.

newsroom must

Επιλέγοντας να φορέσει ένα λευκό κοστούμι - ως φόρο τιμής στις Σουφραζέτες καθώς η νίκη της συνέπεσε με το δικαίωμα ψήφου των γυναικών πριν από 100 χρόνια- και μιλώντας σε ένα πλήθος υποστηρικτών που συγκεντρώθηκε στο Γουίλμινγκτον στο Ντέλαγουερ για να γιορτάσουν τη νίκη του Joe Biden στις προεδρικές εκλογές, η Δημοκρατική γερουσιαστής έστειλε το μήνυμα σε "κάθε μικρό κορίτσι που παρακολουθούσε εκεί έξω" ότι "αυτή είναι μία χώρα δυνατοτήτων".

"Μπορεί να είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτό το γραφείο, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία" είπε η ίδια χαρακτηριστικά και επισφράγισε την ιστορική νίκη της. Η ίδια, πρόσθεσε: "Και στα παιδιά της χώρας μας, ανεξάρτητα από το φύλο σας, η χώρα μας σάς έστειλε ένα σαφές μήνυμα: Ονειρευτείτε με φιλοδοξία, οδηγηθείτε με πεποίθηση και δείτε τον εαυτό σας όπως δεν σας έχει ξαναδεί ποτέ κανείς. Κι εμείς θα σας χειροκροτούμε σε κάθε βήμα".

Να θυμίσουμε πως η Kamala Harris, ενώ είναι η τέταρτη γυναίκα που διεκδίκησε ένα τόσο μεγάλο αξίωμα, μετά τη δημοκρατική Geraldine Ferraro το 1984, την ρεπουμπλικανή Sarah Palin το 2008 και την υποψήφια των Δημοκρατικών Hillary Clinton το 2016, είναι η πρώτη που το κέδρισε και με την νίκη της, κατάφερε ήδη να γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X