ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Κάρφωσε» την Melania Trump η Jill Biden μέσα από το σακάκι της

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Με αφορμή την σύνοδο κορυφής των G7 στην Κορνουάλη, η Jill Biden και ο Πλανητάρχης βρέθηκαν με τον Joe Biden και τη σύζυγο του Carrie.
Αίσθηση όμως δεν προκάλεσε μόνο η συνάντησή τους, αλλά και το τί φορούσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, καθώς προσπάθησε να στείλει το δικό της μήνυμα, βάζοντας ένα μαύρο σακάκι Zadig & Voltaire με την λέξη «αγάπη» στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό με ένα πουά ασπρόμαυρο φόρεμα.

Σε αντίθεση με την Melania Trump που το 2018 είχε φορέσει, σε ένα ταξίδι της στο Texas για τις ανάγκες επίσκεψης σε ένα κέντρο κράτησης παιδιών μεταναστών, ένα σακάκι αξίας 39 δολαρίων λέγοντας «Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;». Με την ίδια να ξεκαθαρίζει αργότερα ότι το μήνυμα αφορούσε «τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης που με επικρίνουν».

Με την κατάσταση τότε να μην είναι η ιδανική καθώς πολλά παιδιά, είχαν χωριστεί από τους γονείς τους στο πλαίσιο της πολιτικής μηδενικής ανοχής της κυβέρνησης του συζύγου της για την παράνομη μετανάστευση.

Από την άλλη η Jill Biden, σήμερα είπε όλο χαρά στους δημοσιογράφους «Φέρνουμε αγάπη από την Αμερική. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο συνέδριο, προσπαθούμε να φέρουμε ενότητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Νομίζω ότι χρειάζεται τώρα, ο κόσμος να νιώσει μια αίσθηση ενότητας από όλες τις χώρες και να νιώσει μια αίσθηση ελπίδας μετά από αυτή τη χρονιά της πανδημίας».

Ενώ κατά την επιστροφή τους από την σύνοδο, τα δύο ζευγάρια, φωτογραφήθηκαν με θέα τον κόλπο ‘Carbis’, με την σύζυγο του Johnson να φορά ένα κόκκινο LK Bennett αξίας 325 λιρών και κόκκινα παπούτσια Zara αξίας 49,99 λιρών.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Boris Johnson (@borisjohnsonuk)

Η Jill, μετά την συνάντηση με το ζεύγος Johnson δεν παρέλειψε να σημειώσει στους δημοσιογράφους ότι ανυπομονεί να δει την βασίλισσα, λέγοντας «Ελπίζουμε ότι θα επικεντρωθούμε, στην εκπαίδευση. Ο Joe κι εγώ ανυπομονούμε να συναντήσουμε τη βασίλισσα. Θα είναι ένα συναρπαστικό μέρος της επίσκεψης για εμάς. Ανυπομονούμε γι’ αυτό εδώ και εβδομάδες και να που τελικά έφτασε. Είναι μια όμορφη αρχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση