ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κάρολος: «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό»

Έχει μόνο δύο χρόνια ζωής;

Μαρία Σάββα

Ο βασιλιάς Κάρολος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα δύσκολο εμπόδιο μόλις 18 μήνες μετά την ανάληψη του θρόνου. Η διάγνωση καρκίνου στο πάγκρεας τον έθεσε σε μια δύσκολη μάχη, σύμφωνα με αναφορές που προέρχονται από το περιοδικό In Touch. Η κατάσταση φαίνεται να είναι πιο σοβαρή από ό,τι είχε γνωστοποιηθεί, με πηγές να αναφέρουν ότι ο βασιλιάς δίνει μάχη με κάτι περισσότερο από τον καρκίνο και του δίνονται μόλις δύο χρόνια ζωής.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι αφήνει το παλάτι να γίνει γνωστό και απλά δεν είναι ικανός να διευθύνει την οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας. Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική», είπε βασιλικός γνώστης στο In Touch.

Εν μέσω αυτής της ανακολουθίας, ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τη θεραπεία του, αποχωρώντας προσωρινά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει μια σημαντική δημόσια εμφάνιση σήμερα στην λειτουργία για την Κυριακή του Πάσχα, μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Παράλληλα, το Παλάτι έχει ήδη κάνει τις προετοιμασίες για την περίπτωση του θανάτου του Καρόλου και έχουν σχεδιαστεί τα πάντα για την κηδεία του. Με την ονομασία "Operation Menai Bridge", οι ετοιμασίες περιλαμβάνουν τη μεταφορά της σορού του από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Westminster Hall και τη διεξαγωγή της επίσημης κηδείας εννέα ημέρες αργότερα, επακολουθώντας το πρωτόκολλο που έχει ήδη οριστεί.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS