ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κάρολος: Πρόσωπο της Diana προέβλεψε τον καρκίνο

Το άτομο το οποίο είχε προβλέψει το πρόβλημα υγείας του Καρόλου συνδέεται στενά με την πριγκίπισσα Diana.

Μαρία Καραμάνου

Η είδηση για τη διάγνωση του καρκίνου στον βασιλιά Κάρολο, όπως και η προβλέψη της Debbie Frank για τα θέματα υγείας του μονάρχη, υπενθυμίζει την εύθραυστη φύση της ανθρώπινης υπάρξης, ακόμη και στους πιο ισχυρούς και διάσημους ανάμεσά μας. Το γεγονός ότι μια αστρολόγος, η οποία ήταν τόσο κοντά στην πριγκίπισσα Diana, φέρεται να προέβλεψε αυτήν την ανησυχητική ανάπτυξη στην υγεία του Καρόλου, προσθέτει ένα ακόμη στοιχείο μυστηρίου και συζητήσεων γύρω από τις δυνατότητες και τα όρια της αστρολογίας.

Οι συγκυρίες της ζωής μπορούν να είναι απρόβλεπτες και σε ορισμένες περιπτώσεις, σχεδόν τρομακτικές. Μια τέτοια στιγμή προέκυψε με τη διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά Καρόλου. Οι βασιλικοί παρατηρητές αναστατώθηκαν όταν ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η επέμβαση ρουτίνας για τον προστάτη του εξελίχθηκε σε διάγνωση καρκίνου. Από τότε, ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τη νέα του πρόκληση υγείας.

Η Debbie Frank, με την παρατεταμένη ενασχόλησή της με τα άστρα και τη στενή της σχέση με την πριγκίπισσα Diana, έχει γίνει μια σημαντική φιγούρα στον χώρο της αστρολογίας. 

Μάλιστα, η Debbie είχε δηλώσει στο HELLO!, «Τα θέματα υγείας μπορεί να αποτελούν προτεραιότητα για τον Κάρολο και την Καμίλα. Θα θελήσουν να διατηρήσουν την ενέργειά τους για ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό και να περιορίσουν τις περιττές βασιλικές ρουτίνες και πρωτόκολλα, βασιζόμενοι ίσως περισσότερο στους νεότερους βασιλείς για να αναλάβουν δράση». 

Παρατηρούμε ότι ο Κάρολος έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά του και εστιάζει στην ανάρρωσή του. Αν και εξακολουθεί να διενεργεί μικρές ιδιωτικές συναντήσεις και να επιμελείται τα καθήκοντά του στο παλάτι, αποφεύγει τη δημοσιότητα και επικεντρώνεται στην ανάρρωσή του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS