ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Kαταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση: εντατικές οι έρευνες της Αστυνομίας

Συνολικά 27 υποθέσεις διερευνήθηκαν ή διερευνώνται από την ειδική ανακριτική ομάδα

newsroom must

Η διερεύνηση των υποθέσεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις συνεχίζεται από το ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας με γοργούς ρυθμούς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου.

Απαντώντας σε ερώτηση, η κα. Κωνσταντίνου είπε ότι συνολικά 27 υποθέσεις διερευνήθηκαν ή διερευνώνται από την ειδική ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, από τις οποίες 14 έχουν καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση, οκτώ βρίσκονται υπό διερεύνηση, εκ των οποίων η μία αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες όσον αφορά στον παραπέρα χειρισμό της.

«Οι υπόλοιπες διερευνώνται και εξακολουθούμε να συλλέγουμε μαρτυρίες και να λαμβάνονται καταθέσεις. Κάποιες από αυτές τις υποθέσεις, που είναι υπό διερεύνηση βρίσκονται προς το τέλος τους και αναμένεται να γίνει καταχώρησή τους. Άλλες πέντε υποθέσεις βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, η κα. Κωνσταντίνου είπε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρά αδικήματα και το κοινό καλείται να έχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στους χειρισμούς που γίνονται και καλείται σε περίπτωση που περιπέσει στην αντίληψη του οτιδήποτε σχετικά με τέτοιες σοβαρές υποθέσεις να ενημερώνει την Αστυνομία άμεσα και να προβαίνει σε καταγγελίες, «οι οποίες, τονίζουμε ξανά ότι διερευνώνται με κάθε εμπιστευτικότητα και τυγχάνουν εμπιστευτικού χειρισμού από την ανακριτική ομάδα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X