ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καταπληκτική αφιέρωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον πατέρα του

Η ανάρτηση και το βίντεο με τον πατέρα του να ψάλλει.

newsroom must

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, χάρισε σήμερα (25/05/21) μια εξαιρετική στιγμή με πρωταγωνιστές τον ίδιο με τον πατέρα του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε με τον πατέρα του στον «παράδεισό» του όπως αποκαλεί το κτήμα που έφτιαξε ο ίδιος φυτεύοντας τα αγαπημένα του φυτά. Ο πατέρας του Μιχάλη αποκαλύπτει στο κοινό το ησυχαστήριό του, και ταυτόχρονα αποδεικνύει πως η καλή φωνή τελικά κυλάει στο αίμα τους, καθώς ψάλλει το ένα απολυτίκιο στην κάμερα.

Το στιγμιότυπο, ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή στο Facebook, με λεζάντα «Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο. Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες… Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι… #mydad #familytime”» εκφράζοντας έτσι την αγάπη και την περηφάνεια που νιώθει για αυτόν.

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X