ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Kate-William: Έτοιμοι για πληρωμένη απάντηση σε όσα τους κατηγόρησαν οι Sussex

Τι αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Δεν τους προλάβαιναν οι εξελίξεις στο Δουκάτο του Cambridge και για αυτόν τον λόγο φαίνεται ότι δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να απαντήσουν στα όσα τους καταλόγισαν οι Sussex, στην συνέντευξή τους με την Oprah Winfrey.

Τώρα όμως όλα δείχνουν πως πρίγκιπας William και Kate Middleton είναι έτοιμοι να δώσουν την δική τους εκδοχή στην ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες (newidea.com) οι δύο πρόκειται να προσεγγίσουν το θέμα με πιο «ευγενή» τρόπο, έχοντας μάλιστα και τις ευλογίες της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αναφορικά με το δημοσίευμα, θα ετοιμάσουν μια σειρά έργων πολυμέσων με απώτερο σκοπό την εισαγωγή τους στον κόσμο των Podcast.

Έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τον κόσμο, και να πουν για τα αγαπημένα τους φιλανθρωπικά ιδρύματα και να συζητήσουν για θέματα που τους αφορούν. Ενώ το ζευγάρι είναι έτοιμο να ξεκαθαρίσει και την θέση του αναφορικά με τα προσωπικά τους θέματα, μεταξύ άλλων και η άτυπη κόντρα με την Meghan και τον Harry.

Πηγή από το παλάτι αναφέρει χαρακτηριστικά «Αυτό θα γίνει σταδιακά αργά και δεν μιλάνε καθόλου, αλλά με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να περιμένετε να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική τους ζωή μέσω αυτών των πλατφορμών που μπορούν να ελέγξουν οι ίδιοι», συνεχίζοντας «Μετά από αυτό όμως, το σχέδιο είναι να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους και να αλληλοεπιδράσουν με το κοινό σχετικά με όλα τα άλλα θέματα ενδιαφέροντος και να απαντήσει σε τυχόν κακές ερωτήσεις που μπορεί να έχουν».

Ενώ για το γεγονός εάν μπορεί να διορθωθεί η σχέση των ζευγαριών, μίλησε η εμπειρογνώμονας Penny Junior, λέγοντας «Η εικασία μου είναι ότι οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της Kate και της Meghan έχει τελειώσει και είναι απίθανο να επιδιορθωθεί. Σε κάθε επίπεδο, αυτό που έχουν κάνει ο Meghan και ο Harry στην οικογένεια, στη μοναρχία και στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι δύσκολο να συγχωρεθεί».

Τέλος, η ίδια μίλησε και για την «ανυπομονησία» της Kate να απαντήσει στις κατηγορίες της Meghan, «Η Kate ανυπομονεί να απαντήσει και θα το κάνει με έναν αριστοκρατικό και μη συναισθηματικό τρόπο. Θέλει να βγάλει την πλευρά της ιστορίας, αλλά έχει επίγνωση ότι δεν θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, έτσι το σχέδιο του Cambridge να δώσει έμφαση στα θετικά για τη σχέση τους με τη Meghan και τον Harry, ενώ ερευνά επίσης τις διαφορές τους».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση