ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Kate Winslet: Η απόδειξη ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνισή της

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Η ηθοποιός Kate Winslet, βρέθηκε με τους ‘New York Times’ και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στην νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, ‘Mare of Easttown’, HBO, αλλά και ότι ήθελε να δείξει την ηλικία της γυναίκας χωρίς ρετούς.

Για το γεγονός ότι η ίδια επέλεξε να μην γίνει καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες της για τις αφήσει αλλά ούτε και στο μοντάζ της σειράς, είπε «Πιστεύω ότι ο λόγος που ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτόν τον χαρακτήρα με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί παίζω την Mare σαν μια γυναίκα μέσης ηλικίας- θα γίνω 46 τον Οκτώβριο- και δεν υπάρχουν φίλτρα».

Ενώ συμπλήρωσε «Είναι μια πλήρως λειτουργική γυναίκα με τα ψεγάδια της με ένα σώμα και ένα πρόσωπο που κινείται με τέτοιο τρόπο που ταιριάζει στην ηλικία της, τη ζωή της και την καταγωγή της. Νομίζω όλοι πεινούσαμε για κάτι τέτοιο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Για να είμαστε ακριβής, η ηθοποιός είχε στείλει πίσω την αφίσα που είχε ετοιμάσει η παραγωγή για την προώθηση της σειράς λέγοντας στους σχεδιαστές ότι ξέρει ακριβώς «πόσες γραμμές έχω στα μάτια μου» ζητώντας τους να μην κρύψουν τις ρυτίδες της.

Τονίζοντας ότι η ίδια, γνωρίζει πολύ καλά ότι η εμφάνισή της μπορεί να παραξενέψει τους fans της σειράς αλλά αυτή δεν ήθελε κάτι διαφορετικό, ενώ σύμφωνα με τους ‘Times’ όταν ο σκηνοθέτης Craig Zobel της είπε ότι θα έκοβε στο μοντάζ ένα σημείο που φαίνεται η κοιλιά της κάπως στρουμπουλή κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής, η Winslet αρνήθηκε λέγοντάς του «μην τολμήσεις!».

Τέλος, αποκάλυψε ότι προφανώς για την ίδια δεν έχει ως στόχο να κάνει άλλες γυμνές σκηνές στο μέλλον, λέγοντας «Νομίζω ότι οι μέρες που θα κάνω γυμνό τελειώνουν. Δεν νιώθω τόσο άνετα να το κάνω πια. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Απλά έρχεται κάποια στιγμή που ο κόσμος θα πει ‘α, πάλι το κάνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση