ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κατέθεσε ο φερόμενος ως «διοργανωτής» του πάρτι στην Θεσσαλονίκη

Στην εισαγγελία η υπόθεση μετά τις νέες καταγγελίες βιασμού από 30χρονη γυναίκα

Ζωή Τουτουντζίδου

Η υπόθεση που μας συντάραξε όλους με τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη φέρνει συνεχώς νέα δεδομένα στο φως της δημοσιότητας. Πρόσφατα μάλιστα έγινε και μια νέα καταγγελία βιασμού 30χρονης που «καθρεφτίζει» τον διοργανωτή των πάρτι ως έναν από τους κύριους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Νέα καταγγελία από 30χρονή

Με την 30χρονη να αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» τα εξής «Εγώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώριζα αρκετά χρόνια πριν από το περιστατικό, στα μαγαζιά που σύχναζα ως φοιτήτρια. Το καλοκαίρι του 2017, άρχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Πίεζε να του απαντήσω. Μετά το καλοκαίρι έστειλε ξανά μηνύματα. Στην αρχή, πρότεινε να πάω εκεί που θα ήταν με την παρέα του και εγώ είπα όχι. Σταμάτησε και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε οι δυο μας, αν θέλω να πάω σπίτι του, να χαλαρώσουμε. Μερικές μέρες μετά, μου έστειλε μήνυμα για να πάω σε μία νυχτερινή τους έξοδο. Με πίεζε κατά τη διάρκεια της ημέρας ρωτώντας αν θα πάω, αν θα έρθει να με πάρει. Κάποια στιγμή του απάντησα πως δεν θα πάω. Όταν ξύπνησα, είχε στείλει ξανά μήνυμα πως πέρασαν πάρα πολύ καλά και έχασα που δεν πήγα. Μου είπε για την επόμενη μέρα και είπα πως θα πάω»

Η εισαγγελία λαμβάνει δράση

Ο διευθύνων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή σε εισαγγελέα πρωτοδικών να διερευνηθούν κατεπειγόντως τα καταγγελλόμενα και να διαπιστωθεί κατά πόσο αληθεύουν.

Η κατάθεση του διοργανωτή των πάρτι

Με την εισαγγελία Θεσσαλονίκης να έχει ζητήσει κατάθεση σύμφωνα με ειδησεογραφικό ρεπορτάζ από τον φερόμενο διοργανωτή του πάρτι που κατέδειξε η νεαρή Γεωργία Μπίκα. Με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν έχει καμία εμπλοκή, λέγοντας πως απλά παρευρέθηκε στο ξενοδοχείο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS