ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

«Κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί» στην διαλεύκανση της υπόθεσης βιασμού

Τι είπε στη νέα κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα

newsroom must

Oλοκληρώθηκε η νέα κατάθεση που έδωσε στην ειδική Ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία Μπίκα για την υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή Πρωτοχρονιάς και λίγο μετά, ο δικηγόρος της, παραχώρησε μερικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Η Γεωργία τα είπε με θάρρος με το πρόσωπο της ξεσκέπαστο και το κεφάλι ψηλά. Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας.

Ο ίδιος στην συνέχεια πρόσθεσε: «Σήμερα είναι Παρασκευή και σας είχα πει ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις Αρχές και περιμέναμε ότι σήμερα θα έχουμε νέα για τις τοξικολογικές, όμως σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί», ασκώντας με αυτό τον τρόπο εκ νέου κριτική στις Αρχές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η τέταρτη κατάθεσή της κοπέλας και σήμερα, πραγματοποιήθηκε παρουσία ψυχολόγου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση