ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Kellyanne Conway: Η σύμβουλος του Trump εγκαταλείπει τον Λευκό Οίκο λίγο πριν τις εκλογές

O λόγος που η στενή συνεργάτιδα του προέδρου των ΗΠΑ πήρε αυτή την απόφαση

newsroom must

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η είδηση που θέλει την στενή συνεργάτιδα του Donald Trump, Kellyanne Conway, να εγκαταλείπει τον πρόεδρο των ΗΠΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή, με αφορμή όπως η ίδια ισχυρίζεται, την ανατροφή των παιδιών της. «Μπορεί να μη συμφωνούμε σε πολλά με τον άνδρα μου, αλλά συμφωνούμε ότι το σημαντικότερα για μας είναι τα παιδιά μας», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter, αναφερόμενη στην αποχώρησή της την στιγμή που ο Donald Trump ετοιμάζεται να αναμετρηθεί στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου με τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Joe Biden.

Ποια όμως είναι η Kellyanne Conway; Η 53χρονη ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου στο Λευκό Οίκο το 2016, αφού προηγουμένως είχε καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Trump ως διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του. Από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της και έπειτα, θεωρείται η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ που διεξήγαγε με επιτυχία μια προεδρική προεκλογική εκστρατεία.

Όσο αφορά στον σύζυγό της, George Conway, αποτελεί σφοδρός επικριτής του Trump. Σε πρόσφατη μάλιστα ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το “Lincoln Project”, μια πρωτοβουλία Ρεπουμπλικανών με διακηρυγμένο στόχο «τη νίκη επί του Trump και του Τραμπισμού στις εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X