ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κενεβέζου-Τσουρούλλης: Τηλεοπτική συνάντηση


Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό ντουέτο που αναμένεται να συζητηθεί πολύ φέτος και έρχεται στο ΡΙΚ και συγκεκριμένα στις "Πατάτες Αντιναχτές".

Οι παραγωγοί των «Πατατών» θέλησαν να κρατήσουν μυστικό, όμως τελικά αυτό διέρρευσε. Πρόκειται για την «ένταξη» δύο καταξιωμένων δημοσιογράφων-παρουσιαστών στα σκετσάκια της σατιρικής εκπομπής.

Όπως πληροφορηθήκαμε, την περασμένη εβδομάδα έγιναν οι τελικές πρόβες για τις μεταμορφώσεις των ηθοποιών Ιωάννα Λαμπροπούλου και Μανώλη Αναστασίου που θα ενσαρκώνουν την Αιμιλία Κενεβέζου και τον Χρύσανθο Τσουρούλλη. Η make up artist Μαρία Ταβλαντά μελέτησε αρκετά τους ρόλους κι όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω.  Οι σκηνοθέτες των «Πατατών», Άκης Ορφανίδης και Αλεξία Μουταφίδου, εντάσσουν οριστικά πλέον σε ένα από τα δύο επεισόδια των «Πατατών», που θα προβάλλονται Πέμπτη και Παρασκευή, τους δύο παρουσιαστές. Θα έχει άραγε ο καθένας τη δική του εκπομπή ή θα τους δούμε μαζί;

Εντωμεταξύ, μιας και ο Λώρης Λοϊζίδης αποχώρησε από τις «Πατάτες», τη θέση του ως Νίκος Αναστασιάδης αναλαμβάνει ο Λούκας Κωνσταντίνου. Εντυπωσιακές όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες είναι οι μεταμορφώσεις του Λούκα ως Γιαννάκης Ομήρου, Βάσος Λυσσαρίδης και Γλαύκος Κληρίδης.

Επιπλέον, φαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις της εκπομπής πως όλοι οι πολιτικοί θα βολτάρουν από το στούντιο της εταιρείας Koumides Productions, η οποία έχει την επιμέλεια της παραγωγής της σατιρικής παραγωγής γι’ άλλη μια χρονιά. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι έχουν να μας πουν οι τρεις «πολιτικοί ηγέτες», μιας και οι εξελίξεις στον τόπο μας τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς.

Το στούντιο έχει διαμορφωθεί ειδικά για άλλα σκετσάκια, καθώς η εκπομπή επιστρέφει με ένα έντονα χαρακτήρα ανανέωσης. Επίσης, οι πρωταγωνιστές από το κουρείο μεταφέρονται στο καφενείο του Φώτη, ενώ οι πολιτικοί ντυμένοι ως καουμπόηδες, σε μια άλλη εποχή, συναντιόνται στο μπαράκι ενός «Far West» με όλα τα συνεπακόλουθα. Πώς θα μοιάζει άραγε ο Αβέρωφ με σπιρούνια και γιλέκο ή ο Νίκος Αναστασιάδης ως πιστολέρο;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X