ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κέρδισε διπλή πρόσκληση για το MTN Madwalk 2017

ΜΤΝ Madwalk, το απόλυτο Fashion Music Project!

Αν θες να κερδίσεις διπλή πρόσκληση για να ζήσεις το MTN Madwalk live στις 30 Μαΐου τότε λάβε μέρος στον διαγωνισμό της ΜΤΝ στη σελίδα της στο facebook. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις σε comment το όνομα του ατόμου που θα επέλεγες να σε συνοδεύσει στο MTN Madwalk και μπορεί να είσαι εσύ ο ένας από τους 15 τυχερούς που θα κερδίσουν διπλή πρόσκληση για να βρεθείς και εσύ ανάμεσα στο fashion crowd της πόλης στις 30 Μαΐου. Ο διαγωνισμός λήγει στις 22 Μαΐου.

Επιπρόσθετα, οι 15 τυχεροί που θα κερδίσουν διπλή πρόσκληση μπαίνουν αυτόματα και σε κλήρωση για το μεγάλο δώρο της MTN που είναι μία δημιουργία από οποιονδήποτε σχεδιαστή συμμετέχει στο ΜΤΝ Madwalk 2017, αξίας μέχρι και 1000 ευρώ. Το μεγάλο δώρο μπορούν να διεκδικήσουν όσοι παρευρεθούν στο MTN Madwalk στις 30 Μαΐου, αρκεί να συμμετάσχουν σε συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια που θα έχει στηθεί στο χώρο από την ΜΤΝ εκείνο το βράδυ.

Οι 15 τυχεροί του διαγωνισμού που θα κερδίσουν την διπλή πρόσκληση δεν χρειάζεται να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο. Η κλήρωση θα γίνει την βραδιά του MTN MadWalk και ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί ζωντανά.

Αυτός ή αυτή που κερδίσει το μεγάλο δώρο, θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 9 σχεδιαστές, αυτούς που συμμετέχουν στο MTN MadWalk.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ MTN ΣΤΟ FACEBOOK

Χορηγός το Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου
Accessories by Swarovski
Οδηγεί με ασφάλεια το ΜΙΝΙ της Χαράλαμπος Πηλακούτας LTD
Beauty supporter: Shiseido
Hair by Kevin Murphy
Drinks by Absolut Elyx
Απόλαυση χωρίς ενοχές από τα Παγωτά Fat Free Παπαφιλίππου
Coffee by EMMI CAFFE LATTE
Τους καλλιτέχνες μεταφέρει η Smart Flying αερογραμμή Blue Air
Προβάλλει το MEGAONE

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X