ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η πληροφορία που ανατρέπει τα δεδομένα

Το τελευταίο διάστημα, όλοι μας παρακολουθούμε "αγωνιωδώς" τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Khloe Kardashian-Tristan Thompson, αφού μετά την απιστία του δεύτερου... με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods, οι Kardashians ήρθαν ξανά έντονα στο προσκήνιο.

Και ενώ φάνηκε πως όλα πήραν την τροπή τους, αφού η απατημένη Khloe αποφάσισε να προχωρήσει την ζωή της... τελικά μια πληφορορία που έρχεται ξανά στην επιφάνεια, φαίνεται να ανατρέπει τα δεδομένα.

Όπως λοιπόν αναφέρουν τα ξένα ειδησεογραφικά sites, η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson μένουν χωριστά από το φθινόπωρο, με τις σχέσεις να είναι κάπως τεταμένες ανάμεσά τους. Πηγή μάλιστα αναφέρει στο People, πως η σχέση τους ποτέ δεν επανήλθε στα φυσιολογικά της μετά την πρώτη του απιστία τον περασμένο Απρίλιο, ενώ συμπληρώνει πως για την ώρα η Khloe δείχνει να είναι πολύ καλά και να μην το έχει πάρει κάπως περίεργα... πράγμα που αποδεικνύει ότι μάλλον όταν έγινε το περιστατικό, οι δυο τους ήταν ήδη χωρισμένοι. Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι η Joordyn στην πρώτη της συνέντευξη, αναφερόμενη στο ζευγάρι είπε την λέξη "πρώην"-πράγμα που σίγουρα δεν ήταν τυχαίο.

Και κάπου εδώ εμείς αναρωτιόμαστε: "Μήπως αυτό ήταν ένα καλοστημένο κόλπο για να προβάλουν τον χωρισμό τους;"... αν και αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, ποτέ δεν ξέρεις. Η αλήθεια σίγουρα θα λάμψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση