ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Κι όμως, αυτά τα πολυπόθητα και πανάκριβα sneakers είναι ''Made in China''΄

Αν δεν ανήκετε στην κατηγορία ''Fashion Victims'' πολύ πιθανό να τα βρίσκεται ''άχαρα''. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι fashionistas που όχι μόνο τα λάτρεψαν αλλά διέθεσαν και $850 δολάρια προκειμένου να τα αποκτήσουν αναδεικνύοντάς τα μάλιστα στα πιο ''δημοφιλή'' αθλητικά παπούτσια του 2017. 

Μιλάμε φυσικά για τα Triple S του οίκου Balenciaga που έγιναν ο διακαής πόθος πολλών κοριτσιών της μόδας ενώ ήδη πολλοί σχεδιαστές ετοιμάζουν τη δική τους εκδοχή για chunky sneaker.  

Ωστόσο, μια είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δεν θα αφήσει ευχαριστημένους πολλούς fans που περιμένουν να αποκτήσουν αυτό το πανάκριβο ζευγάρι sneakers. Η κίνηση που προκάλεσε σοκ έχει να κάνει με τον τόπο παραγωγής τους αφού οι πιο πρόσφατες εκδόσεις δεν θα γράφουν ''Made in Italy'', αλλά ''Made in China'', γεγονός που δεν άρεσε σε πολλούς που ήδη αγόρασαν τα νέα μοντέλα, καθώς η αλλαγή στον κατασκευαστή δεν αποκαλύφθηκε και δεν ανακοινώθηκε ρητά από τον Balenciaga.

Όπως είναι γνωστό το  "Made in China" για τη μόδα σίγουρα δεν είναι ίσο σε πρεστίζ με αυτό της Iταλίας, ακόμη και αν υπάρχουν λόγοι κάτι τέτοιο να θεωρείται άδικο. Αυτές οι έννοιες της δεξιοτεχνίας και της ποιότητας επηρεάζουν καθημερινά εκατομμύρια αποφάσεις στο χρηματιστήριο της μόδας και τοποθετούν τα πολυτελή προϊόντα ψηλά ή χαμηλά στη λίστα αγορών.   Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο καθώς οι κριτικές στο Reddit και το YouTube είναι πολλές και όλες στρέφονται εναντίον του οίκου ο οποίος τελικά σχεδόν αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Balenciaga ο λόγος που έχει μεταφέρει την παραγψγή κατασκευής του παπουτσιού Triple S από την Ιταλία στην Κίνα είναι γιατί εκεί του δίνεται η δυνατότητα να παράγει ένα ελαφρύτερο παπούτσι.   Όμως οι αγοραστές της νέας έκδοσης διαφωνούν, αισθάνονται εξαπατημένοι και σημειώνουν πως ήδη υπάρχουν θέματα ποιότητας - κάτι που αν ισχύει είναι μάλλον απαράδεκτο για παπούτσι 850 δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση